Şimdi Ara

Netflix'in The Witcher: Blood Origin Dizisinde Başrolü Jodie Turner-Smith Oynayacak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  
    The Witcher dizisinin ikinci sezonu üzerindeki çalışmalar devam ederken Netflix iki The Witcher projesi üzerinde daha çalışıyor. Biri anime filmi Nightmare of the Wolf ve diğeri live-action dizi Blood Origin.

    Deadline'ın haberine göre The Witcher: Blood Origin dizisinde başrolü canlandıracak isim belli oldu. Queen & Slim filminde Queen ve Nightflyers dizisinde Melantha Jhirl karakterini oynayan Jodie Turner-Smith.
     
    Jodie Turner-Smith, Éile adlı yeni bir karakteri canlandıracak. Tanrıçanın sesiyle kutsanmış elit bir savaşçı. Klanını terk eden ve kalbinin sesini dinleyerek müzisyen olmak için kraliçenin koruyuculuğunu yapıyor. Kıtada meydana gelen büyük bir hesaplaşma intikam için onu tekrar kılıcına döndürecek.
     
    The Witcher: Blood Origin'de Geralt'tan 1.200 yıl önce, elflerin dünyasında geçecek hikayede canavarların, insanların ve elflerin dünyaları birleşecek ve ilk Witcher ortaya çıkacak.
     
    Dizinin baş yapımcılığını Lauren Schmidt Hissrich ve yazarlığını Declan de Barra üstleniyor. Romanların yazarı Andrzej Sapkowski de danışmanlık yapıyor. 6 bölümden oluşacak. Yayın tarihi açıklanmadı.








  • Arkadaşlar, insanlarnı kızdığı olay şu. Bu evrende Kuzey Krallıkları ekseriyetle beyaz insanların yaşadığı ve oldukça ırkçı bir yer. The Witcher evreninde siyahiler de var ama daha çok Ofier, Zerrekania gibi yerlerde yaşıyorlar. Dolayısıyle Kuzey Krallıkları'nda yaşayan kuzeyli birini siyahi bir oyuncunu oynaması İsveç kralını siyahi bir oyuncunun oynaması gibi abes kaçıyor. Bu ırkçılık değil. Shaka Zulu'yu beyaz bir oyuncu oynasa o da abes kaçar.
  • Normal olanı erken gelse o da yeter.

  • Sjw etkileri tüm hızıyla devam ediyor

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Siyahi birşey görmekten baydım netflix oka boka heryere koyuyor artık şu karakterleri üzüyorsun bizi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şaşırdıkmı... tabiki hayır

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Oh mein Gott !
  • Kesinlikle ırkçı değilim olay farklı yerlere çekiliyor ama zorla başrollerde sürekli siyahi oyuncu getirmek cidden baydı.

    Örneğin expent dizisinde başrollerde oynayan çift birbirine hiç yakışmıyor. Arıca öyle bir hikaye yapmışlar ki güzelim bilim kurgu Yeşilçama döndü.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redwhiteee -- 25 Ocak 2021; 19:12:41 >
  • witcherdan soğuttular sağolsunlar
  • Netflix biraz b*kunu çıkarttı işin. Kimseyi renginden dolayı dışlamam çünkü renkleri allah yarattı. Irkçılık şeytan işidir. Lakin siyahi elf ne alaka? Elfler beyaz olmalı. Elf dediğin beyaz olur.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    Netflix biraz b*kunu çıkarttı işin. Kimseyi renginden dolayı dışlamam çünkü renkleri allah yarattı. Irkçılık şeytan işidir. Lakin siyahi elf ne alaka? Elfler beyaz olmalı. Elf dediğin beyaz olur.


    E o elfleri de öyle yarattı işte, sorgulamayacan.
  • SJW sevici, mülteci sevici, küreselci Netflix. Şaşıracak bir şey yok. Leş platform, leş içerikler.

  • Netflix sayesinde zencilerden tiksindik resmen.Yaptıkları ters tepiyor artık.

  • arkadaşlar ırkçı değilim dedikten sonra ırkçılık yapıyorsanız bal gibi de ırkçısınız bu arada
  • İnanamıyorum ya. Adam gelmiş iki eli iki gözü olan normal siyahi bir insanı kurgusal bir karaktere yakıştıramıyor ve ırkçı değilim diyor :d Hayır olay kaynak materyalde beyaz olan bir karakterin siyahiye oynatılması da değil, sıfırdan karakter yaratmışlar ten rengi beyaz değil diye söyleniyorlar. Hayır ırkçıyım, beyaz görmeyince rahatsız oluyorum deyin de bari tutarlı olun. Üşenmedim girdim netflix in gelecek yapımlarına baktım söylendiği gibi bir pozitif ayrımcılık mı yapılıyor diye. Fragmanında siyahi oyuncu gördüğüm yapımlar toplamın %10u falan, siz de girip bakabilirsiniz. Hiç mi olmasın istiyorsunuz tam olarak nedir derdiniz anlayamıyorum gerçekten.
  • tutturmuşsunuz bi netflix sjw diye asıl siz bıktırdınız. seçilen oyuncu rolünü iyi oynadıktan sonra siyahi asyalı beyaz ne farkı var anlamıyorum bunu. oyuncu seçiminde dikkat ettiğiniz ilk şey renk ise bal gibi de ırkçısınız kusura bakmayın
  • Lol.

  • quote:

    Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    tutturmuşsunuz bi netflix sjw diye asıl siz bıktırdınız. seçilen oyuncu rolünü iyi oynadıktan sonra siyahi asyalı beyaz ne farkı var anlamıyorum bunu. oyuncu seçiminde dikkat ettiğiniz ilk şey renk ise bal gibi de ırkçısınız kusura bakmayın


    kafaya bak :D witcher dizisine ırkcısınız dıyor :D oyunudamı oynamadın hiç ırkcılık hat safhada

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • encuni kardeşim "kafaya bak" demeden önce yazılanı okumayı öğrenmeni tavsiye ederim. witcher dizisine ırkçı demedim yukarda? dur bir de büyük yazayım belki filtreden geçer. ROLÜNÜ İYİ YAPTIKTAN SONRA SİYAH BEYAZ SARI YEŞİL TENİN NE ÖNEMİ VAR?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.