Şimdi Ara

Star Wars Battlefront II'nin Epic Games Store'da Ücretsiz Olmasından Sonra Oyunun Sunucuları Çöktü

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    DICE'ın 2017'de piyasaya sunduğu Star Wars Battlefront II geçtiğimiz günlerde Epic Games Store'da ücretsiz olunca oyunun sunucuları da çöktü.
     
    EA Help resmi twitter hesabı, oyunun Epic Games Store'da ücretsiz olmasıyla birlikte inanılmaz sayıda oyuncunun katıldığını ve sunucuları büyütmeye çalıştıklarını açıkladı.
     
    EA Help, sunucu kapasitesi sorununun şu anda düzelttiğini belirtiyor fakat bazı kullanıcılar 623, 918 ve 721 kodlu bağlantısı hataları görmeye devam ettiklerini ifade ediyor. Hâlâ %100 çözülebilmiş gibi görünmüyor.
     
    Star Wars Battlefront II Celebration Edition'ı buradan 21 Ocak 18:59'a kadar ücretsiz olarak alabilirsiniz. Bir sonraki ücretsiz oyun Galactic Civilizations III olacak.








  • Millet kalite görsün. Şu oyuna içerik desteğinin kesilmesi çok büyük bir kayıp oyun dünyası için..

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 721 kodlu baglantı hatası alıyorum bende şimdi
  • ahaha klasik. Çökmese şasardım zaten lol bende 721 hatası alıyorum

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Hiç Star Wars serisini oynamadım ancak multiplayer'dan çıkamıyorum.1-2 haftaya kadar deneyip silenler aradan çıkınca sunucular eski haline gelir bence.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunda önceden oynayıp karakterini kasmış biri karşısında hiçbir şey yapamıyorsun, şimdi de böyle devam ediyor mu, uzun süredir oynamıyorum, oyunda ikimiz aynı silaha sahip bir durum oldu, sniper ile iki vuruş vurdum, o tekte aldı, headshot sandım ama o da değilmiş, oyunun eşleştirmesi eskisi gibiyse oynanmaz, çok güçsüz kalıyorsun...
  • Klasik ea serverları
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    Oyunda önceden oynayıp karakterini kasmış biri karşısında hiçbir şey yapamıyorsun, şimdi de böyle devam ediyor mu, uzun süredir oynamıyorum, oyunda ikimiz aynı silaha sahip bir durum oldu, sniper ile iki vuruş vurdum, o tekte aldı, headshot sandım ama o da değilmiş, oyunun eşleştirmesi eskisi gibiyse oynanmaz, çok güçsüz kalıyorsun...


    Maalesef coop modunda sınıfları ve heroları biraz level atlatmanız gerekiyor hocam. Kartlar ciddi avantajlar sağlıyor.
  • Oyun çok güzeldi fakat EA'nın para gözlüğüne kurban gitmişti bazı hataları ve mikro ödemeler yüzünden bunları daha sonra düzelttiler fakat oyuncu kalmamıştı. Epic Games ve EA çok mantıklı bir adım atarak bu oyunu ücretsiz yaptılar haliyle oyun tekrardan canlandı. Umarım daha fazla ve kaliteli Star Wars oyunları görürüz.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.