Şimdi Ara

Prison Architect'in Yeni Genişlemesi Going Green Duyuruldu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
39
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Paradox Interactive, hapishane kurma ve yönetme oyunu Prison Architect'in yeni genişleme paketi Going Green'i duyurdu.

    28 Ocak'ta PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için çıkacak.

    İçeriği:
     

    Hapishane Müdürleri, ellerinizi çamura sokmaya hazır mısınız?

    Prison Architect: Going Green tesisine tarım yapma imkânı getiriyor ve çiftçilik faaliyetleri, dışarıya mahsul satışı ve bir sürü kaçak malzeme de bununla birlikte geliyor.
     
    Emeklerin Meyvesi: Çiftçilik faaliyetleri hapishanede yeni bir çalışma biçimi anlamına geliyor; mahkumlar artık patates, buğday, elma gibi mahsuller yetiştirebilecek. Mahsuller dışarıya da satılabilecek, mahkumların yemeklerinde de kullanılabilecek.

    Tarım Alanı: Açık havada bulunan üç ayrı alanda çiftçilik yapılacak. Bu alanlar Meyve Bahçesi, Tarla ve Sebze Bahçesi şeklinde belirlendi. Fakat iş bununla bitmiyor; oyuncular Tarım İşçisi personel görevlendirebilecek, mahsulleri depolamak için bir Ambar hazırlayabilecek ve çiftçilik malzemelerini koymak için bir Kulübe inşa edebilecek.

    Bela Geliyorum Diyor: Yeni mahsullerle birlikte gelen yeni kaçak malzemeler başını ağrıtabilir. Mahkumlar artık tarlalarda gizlice çeşitli bitkiler yetiştirip mutfaktan aşırdıkları yemek malzemeleriyle birlikte İçki üretebilirler. Ayrıca Çeteler tarlaları mesken tutabilir, o yüzden gardiyanlarını tetikte tut!

    Daha Çevreci Bir Sistem: Güneş, Rüzgar ve Güneş/Rüzgar Hibrit enerji kaynaklarıyla hapishaneler daha çevreci bir çehreye bürünüyor. Bu sürdürülebilir yöntemlerle elde edilen enerjinin fazlası, Enerji İhraç Sayacı kullanılarak şehir şebekesine satılabilir. 


    Duyuru fragmanı:








  • bi hortlama gelir mi bee? En sevdiğim oyunlardan
  • Paradox aldı ya şu oyunu DLCleri patlattılar hemen. Şöyle firmaları sevmiyorum.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Almayı düşünüyordum epic de beleş olmadığından. Kimin elinin değdiğini görünce vazgeçtim. Çok çok iyi yapmışım, DLC manyağı yaptılar aç gözlüler işte..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.