Şimdi Ara

Hitman 3'ün İlk Beş Dakikası

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  
    Game Informer, Hitman 3'ün ilk beş dakikasını yayınladı.

    Dubai'de geçecek ilk bölümün başlangıcı gösteriliyor ve Ajan 47 dünyanın en yüksek gökdeleni Burj Khalifa'da iki hedefinin peşine düşüyor.
     
    Hitman 3 PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, PC (Epic Games Store) ve Stadia için 20 Ocak 2021'de çıkacak. Ayrıca Switch için bulut versiyonu geliştiriliyor.
     
    Videoyu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.








  • arayüz ayni grafikler ayni sadece mekanlar degişik 249 tl verilmez bu oyuna
  • Bol miktarda parlak yüzey dışında bir yenilik yok.
  • ilk 5 dakika izleyip yenilik yok demek yine bsc misafirlerine yakışan bir yorum zaten :D hitmani açık dünya vs yapamayacaksınız boşuna yneilik yok diye aglamayın,ne güzel çizgisini bozmadan devam ediyor seri
  • Sevdiğin güzel serilerden.
    Bulmacaları çok iyi
  • Tam bir çöp malesef. Hitman absolution dan sonrası yalan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hitman oyunları ağır olur, biraz mafya işleri, gizli örgütler falan. karakter çok çevik veya güçlü değildir bilen bilir, bir balkondan diğerine atlamayı bile zorlanarak yapar, gerçekçidir yani. bu videoda görünen ise oyunu görevimiz tehlikeye çevirmişler maalesef. duygu arıyor insan ama yok. git şunu öldür bunu bayılt sürükle falan, chalenge oyunu gibi.
  • Şu an oyunu gömecek veya övecek bir şey görmedim ama bölüm tasarımından ötürü grafikler güzel görünüyordu önceki oyunlara göre. Dahasını oyun çıkınca görürüz artık.


    Ama son iki oyunun üstüne çok fazla bir şey beklemiyorum. Animasyonlar hala çok fazla robotik, 47'nin öyle ağaç gibi ayakta dikilme şekli bile gözüme batıyor biraz daha akıcı hareketlere sahip olması lazımdı, en azından ana karakterin.

  • quote:

    Orjinalden alıntı: Naughty Dog

    Tam bir çöp malesef. Hitman absolution dan sonrası yalan.


    hitman absolutionun direk kendisi yalan zaten hitmanle alakasi olmuyan bi oyundu

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • partiden partiye koştuğumuz, bütün devlet meselelerini ve suikastlerini 8. yıldızlı otellerde, gece külüplerinde, barlarda hallettiğimiz, kalabalığın olmazsa olmaz olduğu, sınırsız kıyafetle beslendiğimiz, git bunu öldür tarzı muhteşem hikayesi olan, bir saniye olsun nefes alamayacağınız aksiyona sahip yeni hitman... Alakasız dediğiniz Hitman Absolution da olmayıpta sonraki oyunlarda olan bişey yok ! Aynı oyunlarımı oynadık bilmiyorum. Ha don ve gömlek çeşitliliği ise tamam. Absolution da en azından --diğerlerine-- göre güzel bir hakiye vardı. Bak super bi malikane, tamda defile var. Git şu adamları istediğin gibi öldürebilirsin.. in dışına çıkan farklı bölümleri vardı.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Dünya’nın en kötü animasyonlarına sahip AAA oyunların başında geliyor Hitman ve bu işe yaramaz grafik motorunu kullandıkları sürece seri yerinde saymaya devam edecek. Şu oyunun Hitman 2 den zerre kadar farkı olmayacak cilalanmış grafiklerinden başka.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boş konuşmakta üstünüze yok.Oyuna nerden giydirsem diye boş, boş konuşmuşsunuz.Hitman 2016'yı oynuyorum.Oyun çok güzel olmuş.Grafikler, animasyonlar, atmosfer, sandbox mekanlar.Özellikle bölüm dizaynları muhteşem olmuş.Çoğu firmaya ders verilecek cinsten.Günümüzün blood money'si işte.Zaten blood money'de hitman'ın en sevilen oyunuydu.Sunduğu özgürlük sebebiyle.Animasyonlara laf atanlar olmuş.Oynadığımız karakter labaratuvarda üretilmiş bir duygusuz hitman.E öyleyse adamın robot gibi yürümesine bir şey demiyeceksiniz.Npc'lerin animasyonlarında da göze batan kötü bir durum göremedim ben.Aralarında geçen diyalogları dinlemek çok zevkli ayrıca.Yapay zeka güzel olmuş.Absolution ile kıyaslamaya gelirsek.Absolution hitman serisi içinde biraz saçma bir oyun olmuştu.Sürekli bir kaçma halindeydik, contractlar falan yoktu.Önümüze çıkanı öldürüyorduk.John Wick gibi bir oyundu.Hitman 2016, hitman 2 özüne dönmüş sağlam oyunlar olmuşlar.Çok iyi olmuş ben beğendim.Kesinlikle çöp diye nitelendirilecek bir yanı yok.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • Hitman absolution dan sonra bu çöpleri oynayan kaldımı ya
  • Hitman 3'ün İlk Beş Dakikası
  • Jer Aders kullanıcısına yanıt

    Animasyonları çoğu yerde oldukça zayıftır hocam bence.





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metal-Gear -- 10 Ocak 2021; 7:0:58 >
  • Hitman ilk ragdoll fizikleri gördüğüm oyundu, ilk oyunundan bahsediyorum. Absolution dan sonra biraz downgrade yedi sanki oyun. Zaten oynamadım bile doğru dürüst son çıkanları. Blood Money benim en sevdiğim Hitman oyunuydu. Absolution normal Hitman oyunlarına göre biraz farklıydı. Ama beğenmiştim.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 47 tabiki robot gibi hareket edecek olayi o zaten. Terminator adam bir nevi. Elestiri yapacaksiniz bari oyunun mantigina gore yapin. Blood money en iyisiydi bu da ona benzer umarim. Absolution seven sevmeyebilir bunu normal cunku o bayagi farkliydi.
  • Bana göre oyunun animasyonları yeterli seviyede.Gözüme batmıyor.Ajan 47 hariç npclerin hareketleri gayet doğal.Ajan 47'de zaten bir nevi robot gibi duygusuz olduğundan kalas gibi hareketleri olmasına göz yumuyorum bence sorun teşkil etmiyor.Npclerde sıradan vatandaş gibi hareket ediyorlar gayet düzgün yine.Yüksek ihtimal bir last of us 2 gibi oyunla aklınızda karşılaştırma yapıyorsunuz.Elbette onun animasyonları çok daha iyi ama o oyun ile bu oyun bir değil.Onun çeyrek bütçesi bu oyunda yoktur.Klasları çoook farklı.Umarım ileride daha fazla para kazanırlarda animasyonlar o seviyelere gelir ama bence şimdiki seviyeside gayet güzel.Zevkler, renkler hocam sizde haklısınız bende.Benim laflarım oyuna saygı göstermeden, oynamadan çöp diyen cahillere.Bu oyunda çöp ise bir yıl içinde çıkan kaç tane eli düzgün oyun var.Gayet ortalamanın üzerinde kendini oynatabilen bir oyun.Bölüm tasarımları olsun, sandbox özgürlüğu olsun çok iyi seviyede.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • dlc la bu resmen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • absolution güzel oyun ama bir hitman oyunu değil,yeni seri önceki oyunlara benziyor aynı oynanış tarzı vs,tek eksiği bence conttacts ve bloodmoney gibi azıcık karanlık tonda olmalı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.