Şimdi Ara

Sony Bazı Cyberpunk 2077 Oyuncularının İade Talebini Reddediyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  
    Bazı PlayStation 4 kullanıcıları, Cyberpunk 2077'yi iade etme konusunda sorun yaşıyor.

    CD Projekt RED, Cyberpunk 2077'nin standart PlayStation 4 ve Xbox One'daki performans sorunları sebebiyle oyunun iade edilebileceğini açıklamıştı ve buna rağmen bir sürü kullanıcının iade talebi geri çevriliyor.

    Sony'nin normalde dijital oyunlar için oldukça kötü bir iade sistemi var. Satın aldığınız içerik bozuk değilse indirmeye başladığınız an iade hakkınızı kaybediyorsunuz. Cyberpunk 2077'yi iade etmek isteyenler de içerik indirildiği için reddediliyor ve yama beklemeleri söyleniyor.

    Fakat CD Projekt RED onay verdiği için iade etmek durumundalar. Ayrıca bin ton hatayla 720p çözünürlükte 15-25fps arasında çalışan bir oyun bozuk değilse hangi oyun bozuk acaba.
     
    Xbox tarafında da reddedilen var fakat daha az. Xbox'ta oyunu oynamış olsanız bile genelde kolaylıkla iade edilebiliyor. Steam'de oyunu iki saatten fazla oynamadıkça koşulsuz iade etme hakkına sahipsiniz. Bazı özel durumlarda iki saati geçince de kabul edilebiliyor. PC'de oyun eski nesil konsollar kadar kötü bir durumda değil. Yine de iade etmek isteyenler PC tarafında da bir şansını deneyebilir.

    İade konusunda sorun yaşayanlar helpmerefund@cdprojektred.com adresi üzerinden CD Projekt RED ile iletişime geçebilir.
     
    CD Projekt RED, oyunun PlayStation 4 ve Xbox One versiyonlarını düzelteceğinin sözünü verdi. Ocak ve Şubat ayında da birer büyük güncelleme yayınlanacak ve bu iki güncellemeyle en önemli sorunların giderilmesi bekleniyor. PC versiyonu da iyileştirilmeye devam edilecek.








  • Sony'nin bu doyumsuzluğu ve oyuncu düşmanı politikaları nereye kadar götürecek acaba kendisini? Elbet patlayacak sonunda.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Tam Sony'lik hareket, tebrik ediyorum.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Ama ehhülüğsüv diyeceğim unutacaklar.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Sony beklenen hareket 🙌
  • ps5 sattırmak için ne yapacaklarını şaşırdılar :D

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Sony kadar kapitalist oyuncu düşmanı bir oluşum daha yok ama bizim insanımız her konuda balık hafızalı olduğu için indirim sekmesinin kapatılması gibi bu olayda 2 3 güne unuturlar yazık ya insanlarımızın seviyesini gördükçe üzülüyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony pişmanlıktır...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Lordiman891

    Sony'nin bu doyumsuzluğu ve oyuncu düşmanı politikaları nereye kadar götürecek acaba kendisini? Elbet patlayacak sonunda.


    patlamaz bizim ex oyunlarımız var diyen kitle çok
  • Birazdan gelir şimdi birisi bir exclusive oyundan 10 kat filtrelenmiş,oynanılmış bir ekran görüntüsü atar. (gaz alındı çok yaşa sen sony) Sony Bazı Cyberpunk 2077 Oyuncularının İade Talebini Reddediyor 

  • Sony Türkiye’yi tüketici hakem heyetine şikayet edin. Altı üstü bir tane dilekçe yazacaksınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hadi ilk alanlar CDPR güvendi, tongaya düştü aldı. Bu ne gazdır ki elalem oyunun ne kadar sorunlu olduğunu yazarken, videoları bütün interneti sarmış ve denemişken bile yok be o kadar değildir diye alıp oynama kalkışanlar vardı. Oynamasanız bir tarafınız düşecek sanki.
  • Playstation Türkiye'nin o iğrenç müşteri hizmetleri melodisi dün gece kabuslarıma girdi artık o derece zor iletişim kuruluyor şuan ilgili biri ile.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Adamlar iade hakki vermis insanlar istedigi gibi begenmedigi oyunu iade etsin ne kaybedecen?Oyunlar hem 80 euro olsun sonra 80 turlu palavrayla ciksin sonra begenmedin mi iade etme hakkin da olmasin bu olacak is mi Eskiden her oyunun demosu cikardi ne guzel begenirsek alir gecercik simdi yapilan oyunlarin yuzde90 i ilk basta eksik geldigi icin bu sistem de rafa kalkti takke dusup kel gorunmesin diye.Siz siz olun ASLA yapan hangi firma olursa olsun,ne derlerse desinler onsiparisle oyun almayin.Ustunden de en az bir 1,2 ay gecsin bekleyin oyle alin inanin hicbirsey kaybetmezsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Steam, 15 gün sonra 2 saatten daha az oynadıysanız iade almıyor, bilginize.

  • quote:

    Orjinalden alıntı: TheNewAtilla

    Aç köpek donyy


    benimde iptal edip kredi kartını bile sildiğim ps plus hesbımdan 1 senelik otomatik üyelik çekmişlerdi sonyde muhattap bulamadım yardımcı olamadılar sonra bankayı aradımda banka çözdü işi...

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.