Şimdi Ara

Cyberpunk 2077 PS5 ve Xbox Series X|S Performans Testi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  
    Digital Foundry, Cyberpunk 2077'nin performansını yeni nesil konsollar üzerinde test etti.

    Oyunun önceki nesil konsollarda ne kadar sorunlu çalıştığını görmüştük. PlayStation 5 ve Xbox Series X|S'te geriye uyumlulukla çalışıyor fakat yine de bazı iyileştirmeler yapılmış.
     
    PlayStation 5'te tek bir mod mevcut. 60FPS'yi hedefliyor ve çözünürlük çoğu zaman 1188p. PlayStation 4 Pro'da da aynı çözünürlüğü kullanıyordu ve yoğun sahnelerde düşüş daha çok oluyordu. Görsel açıdan da PlayStation 4 Pro versiyonunu baz alıyor.
     
    Xbox Series X'te performans ve kalite olmak üzere iki mod var. Performans modu 60FPS'yi hedefliyor ve çözünürlük genel olarak 1080p. Kalite modunda kare hızı 30 ve çözünürlük 1512p - 1729p arasında. Bu mod gelişmiş görsel kalite sunuyor ve ambient occlusion efektine de sahip. Xbox Series S'te tek bir mod bulunuyor ve genelde 1080p sunuyor. Bazen altına iniyor, bazen 1296p'ye kadar çıkıyor. Xbox Series S'e de ambient occlusion efekti eklenmiş.
     
    Xbox Series X'te iki modda da NPC kalabalığı ve trafik yoğunluğu, PlayStation 5'e kıyasla daha fazla. PlayStation 5 ve Xbox Series X performans modu karşılaştırıldığında PlayStation 5 60FFPS'e tutunma konusunda Xbox Series X'ten daha iyi bir iş çıkarıyor. Xbox Series X kalite modu ve Xbox Series S genelde sabit 30FPS veriyor. 
     
    CD Projekt RED, Cyberpunk 2077'nin yeni nesil sürümünü 2021'de çıkarmayı planlıyor. Bu sürümle birlikte daha yüksek çözünürlükler, detay seviyesinde artış ve muhtemelen ray tracing desteğini göreceğiz. Şu anda yeni nesil konsollarda geriye uyumlulukla çalıştığı için görsel açıdan PC ile kıyaslanabilecek seviyede değil. TAA'den dolayı bulanıklık çok fazla. Digital Foundry bulanıklıkla ilgili olarak ayarlardan chromatic aberration ve film grain efektlerinin kapatılmasını öneriyor.
     
    Daha fazla detay için Digital Foundry'nin videosuna göz atmayı unutmayın.








  • Bu oyunun çıkış tarihi 2021 Aralık olmalıydı. Aynı zamanda PS4 ve Xbox One'ı direk es geçmeli bu platformlara çıkmamalıydı. İnsanlarla dalga geçer 720p 15 fps'de oyun oynatıyorlar.

    2021'de PS5 ve Xbox Series'e tam optimize edilmiş bir şekilde çıkış yapmalıydı. Bile Bile lades bu başka bir şey değil. Gömmekle sonuna kadar haklılar. Zaten hisseleride yere çakıldı bu sebeple.

    Birde oyunda Diyalog çok hat safhada. Film izle daha iyi, 25 saatin en az 15 saati diyalog var bu oyunda. Bu sebeple benlik asla değil. Açar Netflix'i dizi izlerim 25 30 saat daha güzel.

    Cyberpunk 2077 Fail

    Ben bu oyunun böyle olacağını taa 2. gameplay videosunda anlamıştım. Bazı şeyler yanlış geliyordu. Son 2 trailer ve inceleme ambargosu ve çoğu yayıncılara kod verilmeyişi aha dedim gerçekleşiyor. PC'ciler linçliyordu o zaman zerre oyundan anlamayan tipler. O linçleyenlerden birisinin nickide oyundaki bir karakter. O kendini bilir. Bu oyun GOTY olacakmış kopuyorum  


    Neyse oyunun yazılımı komple bitik bu oyuna rpg felan demeyin. Yıllarca extreme rpg ortalığı toz duman edecez daha önce görülmemiş yeni özellikler diye clickbaiti kastılar milletin duygularıyla oynadılar. Ve ortaya çıkan sonuç KOSKOCA bir FAIL.


    Early acces çıkan oyunlarda bu kadar sorun yok bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. 180 saat oyunu test eden cdpr testerı arkadaş vardı haberleri çıkmıştı o kişiye hakaret etmeyeceğim ama sen bu oyunu nerenle oynadın tester kardeş. Bu oyunun çıkmasına nasıl izin verirsiniz.

  • koca bir hayal kırıklığı
  • Keşke pc de de performans için bir düzenleme gelse rtx 2060 i7 10750 h pc'imde şehir içi 40 bina içleri 60-70 arası şehir dışı 90 falan düşük ayarlarda her şey dlss açık şimdi benim merak ettiğim bir soru adamlar 1060 ta düşük ayarlarda 60 fps standartları için uygun dememişler miydi ben mi yanlış anladım böyle bir sıkıntı varsa da lütfen düzeltsinler artık yeter fps sıkıntısından bu sabah oyunu sildim düzelince girerim diye (Belki laptop olduğu için ama o kadar sıkıntı yaratmaması lazım ya) Şimdi de herhalde hiç düzelmiyecek diye düşünmeye başladım büyük ihtimal geforce nowdan oynamak zorunda kalıcam orada fps durumu iyiymiş diye duydum
  • Yarım yamalak oyun çıkarıcağınıza 2021'de çıkarsaydınız...

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Enteresan olan bu oyun duyrulduğunda ortada ps4 Xbox one yoktu hedeflenen çıkacak olan ps4 Xbox one konsollardı ama ne enteresan bir durumki bu oyun bu konsollara göre yapılmadığı gerçeği şahsen ben bu oyundan yeni nesillerdede güçlü PC sistemlere göre 2021 yeni nesil güncellemesi bu oyunu çokta bir getirisi olmayacak yani oyunda çok şey eksik ve kısılmış olacak




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joven -- 12 Aralık 2020; 23:5:58 >
  • 1080p 60fp gayet iyi bence
  • Ah Cd Project sen ne yaptın böyle? Bu oyunu koca yeryüzünde tamamen sıkıntısız çalı?tırabilecek bir sistem mevcut mu acaba?
  • Yeni nesil güncellemesi Çözünürlük ve performans modu sunar işte...Bu firmaya güvenmediğimden bunlar anca 1080p'de yüksek grafiklerde 60 FPS verebilir gibime geliyor.. 2K'da zor...İyiki 4K ekran almamışım yeni nesil konsollar için..İleride yeni nesil oyunlar geldikçe bu konsollar sadece 1080p'de 60 FPS verebilecektir...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    Ah Cd Project sen ne yaptın böyle? Bu oyunu koca yeryüzünde tamamen sıkıntısız çalı?tırabilecek bir sistem mevcut mu acaba?


    Var tabii olmaz mı. RTX 3090 eşliğinde, m2 ssd, 32gb ramcik ve Ryzen 5 5600X falan gayet güzel açar.
  • şu oyunu ubisoft yapsaydı yerin dibine gömerdiniz cd projekt red yaptığı için patchle düzelitir abi diyorlar fanboylar çok gıcık ediyo gerçekten metascore 65 oyuncular iyi gömmüş oyunu
  • Daha yeni nesil yaması gelmedi. Yeni jenerasyonda geriye uyumluluk ile oynamanın bir anlamı yok. Aceleniz yoksa bekleyin, hatalardan giderilmiş de olur yama geldiğinde. Tertemiz enfes kalitede SSD nin tüm özellikleri ile oynarsınız.
  • Ben ps4'te oynayamıyorum, açık dünyada gezemiyorum, fps 15 olsun da oynayayım en azından diyorum, grafikleri ve kaplama yüklenmeme durumlarını da geçtim, oynyayım, oyun biraz ilerlesin diyorum ama yarım saat oyundan sonra çöküp duruyor oyun, ağır bir şekilde çöküyor, ps4 kendine geç geliyor, açık dünyayı kapatıp görevden göreve getirseler de kurtursak bu durumdan...
  • Ben Ps5 de oynuyorum şimdiye dek 1 tane bug oldu grafikler desen muazzam üstüne de 60 FPS. Benim bir şikayetim yok mis

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Ps5 tokatlamış gene Series X'i

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: narkotik_1989

    Ps5 tokatlamış gene Series X'i

    Aynen aynen yolda yürüyen adam yok şehirde tokatlamış hadi abim ikile


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pc versiyonu bir şekilde toparlar ama bu ps4 ve xbox one nasıl toparlayacak merak ediyorum ortalama bir pc sahibiyim şuanlık 40 saati devirdim puanım 90.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Keşke Witcher 4 yapsalardı. Witcher 4 'ü 30 fps oynamaya bile razıydım.

  • Benim anlamadığım zaten bu oyun eski nesil dediğimiz PS4 ve xone için çıkacaktı.Sırf yeni nesile uyarlamak için 8 ay ertelenmiş gibi gelmeye başladı.Aylar öncesinde bu oyun PS4 de iyi sadece xone da optimize ederken uğraşıyorduk diyorlardı.10-15 FPS nedir yahu konsolları bir anda ps3, x360 seviyesine düşürdüler.15 FPS içinde 500-600 lira verilmesi saf işi olacak eski nesil için..Bir anda sildiler PS4 ve xone ı...Şaka gibi

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Rtx 3080 le ultta 4k da dlss kalite modunds rtx kapali 60 fps oynuyorum.grafikleri cok guzel ama oyun sıkıcı.kimse diyaloglardan bahsetmemis ama oyunun yarisi diyalogla geciyor.arti kontrolcude oynamasi cok zor ve 3 gecedir uykum geliyor bırakıyorum.oyun inanin herkese gore degil hatta bence cok kucuk bir kesime gore.bence hades bile 10 kat iyi bir oyundu.sanirim sonununa kadar oynayamayacagim.tps kamera acisi gelirse bir daha bakabilirim

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.