Şimdi Ara

A Way Out Geliştiricisinin Yeni Oyunu It Takes Two için Çıkış Tarihi Verildi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
69
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Yayıncı Electronic Arts ve A Way Out geliştiricisi Hazelight, co-op macera platform oyunu It Takes Two için çıkış tarihi verdi.

    26 Mart 2021'de PlaySation 5, Xbox Series, PlaySation 4, Xbox One ve PC için çıkacak.

    Xbox Store'da 278,00 TL ve Steam'de 279,99 TL'den ön siparişte.
     
    Oyunun tanıtım yazısı:
     

    Ortak oyun için tasarlanan ve kendi türünde çığır açan platform macerası It Takes Two’da hayatınızın en çılgın macerasına çıkın. Remote Play Together / Friend's Pass ile bir arkadaşınızı ücretsiz oynamaya davet edin ve neşeli bir şekilde karışıklık yaratan çok çeşitli oynanış görevlerinin birlikte üstesinden gelin. Bir büyüyle oyuncak bebeklere dönüştürülen iki insan olan Cody ve May ile gergin bir ilişki yaşayarak oynayın. Birlikte her köşede bilinmez bir şeyin saklandığı fantastik bir dünyada sıkışıp kalıyorlar ve parçalanan ilişkilerini ister istemez kurtarmaları gerekiyor.

    Her yeni seviyede eşsiz ve bağlı karakter yeteneklerinde ustalaşın. Çok sayıda beklenmedik engellerde ve kahkaha dolu anlarda birbirinize yardım edin. Gangster sincapların tüylü kuyruklarını pataklayın, bir çift külodu uçurun, hareketli bir gece kulübünde DJ’lik yapın ve büyülü bir kar küresinde kızakla kayın. Anlatım ve oynanışın eşsiz mecazi bir deneyimle birbirine karıştığı, içten ve eğlenceli bir hikayeyi yaşayın.

    It Takes Two, ortak oyunda endüstrinin lideri olan ödüllü stüdyo Hazelight tarafından geliştirildi. Onlar sizi çılgın ve büyüleyici bir yolculuğa çıkarırken tek bir gerçek var: Birlikte daha iyiyiz. 
     
    Tamamen ortak mükemmellik — Remote Play Together / Friend's Pass ile bir arkadaşınızı ücretsiz oynamaya davet edin ve tamamen iki kişi için tasarlanan heyecan verici macerayı yaşayın. Bölünmüş ekranlı oynanış ile yan yana veya çevrimiçi ortak oynama arasından seçim yapın ve ilerlemek için tek yolun birlikte çabalamak olduğu, sürekli değişen zorluklarla yüzleşin.

    Neşeli ve karışık oynanış — Çıldıran elektrikli süpürgelerden nazik aşk gurularına kadar karşınıza ne çıkacağınızı bilmeyeceksiniz. Kendi türünde çığır açan zorluklar ve her seviyede ustalaşılması gereken yeni karakter yetenekleriyle, interaktif hikayenin sınırlarını zorlayan oynanışın ve anlatımın mecazi birleşimini tecrübe edeceksiniz.

    İlişkilerin evrensel hikayesi — Karşılıklı geçinmenin ortaya çıkaracağı zorlukların dokunaklı ve içten hikayesini keşfedin! Farklılıklarının üstesinden gelmeleri için Cody ve May’e yardım edin. Tuhaf ve sevimli karakterlerden oluşan kadroyla tanışın. Güçlerinizi birleştirin ve birlikte maceraya çıkın! 

     
    Tanıtım fragmanı:








  • a way out gibi ağır bir oyundan sonra bunu hayal etmemiştim

  • Disney filmi gibi yapmaya çalışmışlar. Ara ara karakterler kütükleşiyor gibi geldi ama onun dışında fena değil gibi. Sanırım bu oyuna en benzer oyun olarak trine 3 verilebilir. Onda da masalsı bir anlatım ve çoklu oyuncu desteği vardı. O oyun da gayet güzeldi ama ilk oyunundan başlarsanız her ne kadar bir oyunun yaklaşık 10 saatlik süresi olsa da sonlara doğru masalsı anlatım ve görsellerden bayıyordunuz. (tabi ben tek başıma 1'den başlayıp devam 2'nin sonunda sıkıldım o da ayrı) Umarım bunda da aynısı olmaz

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Farklı tarzda bir oyun yapmaları hoşuma gitti. Çocuk oyunu diyeceklerin oyundan anladığını düşünmüyorum. Arkadaşınla veya sevgilinle, eşinle, kardeşinle oynayabileceğin hoş bir oyun. Küçük kız kardeşimle oynarım bu oyunu. Harika görünüyor. Oynanışta güzel duruyor. Hatta oyun yeni nesil hissiyatı verdi bana. O derece yani.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Josef Fares yine farkını konuşturmuş. Biraz casual oynamışlar A Way Out dan ama alıcısı çok olur.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.