Şimdi Ara

CD Projekt RED: Cyberpunk 2077 Standart PS4 ve Xbox One'da Şaşırtıcı Bir Şekilde İyi Çalışıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  
    CD Projekt CEO'su Adam Kicinski, şirketin finansal sonuçlarının açıklandığı yatırımcı toplantısında, Cyberpunk 2077'nin eski nesil konsollardaki performansına değindi.
     
    Adam Kicinski, Cyberpunk 2077'nin platformların kapasiteleri kapsamında her bir platformda harika bir performans sunduğunu belirtti.

    Standart PlayStation 4 ve Xbox One'da normal olarak PlayStation 4 Pro ve Xbox One X'ten biraz daha düşük olduğu ifade edildi fakat oyunun devasa dünyası göz önüne alındığında standart PlayStation 4 ve Xbox One'da "şaşırtıcı bir şekilde iyi" çalışıyormuş.
     
    Üç haftalık ertelemenin oyunun gelişimine oldukça fazla katkı sağladığı da söylendi.
     
    Adam Kicinski ayrıca Cyberpunk 2077 çıkmadan önce göstermeyi planladıkları indirilebilir içeriğin tanıtımını ana oyunun çıkışından sonra yapmaya karar verdiklerini açıkladı. Bağımsız çok oyunculu mod hakkında da 2021'in başlarında konuşulacak.
     
    Cyberpunk 2077 10 Aralık'ta PlayStation 4, Xbox One, PC ve Stadia için Türkçe altyazı desteğiyle birlikte çıkacak. İlk günden geriye uyumluluk aracılığıyla PlayStation 5 ve Xbox Series'te oynanabilecek. Yeni nesil için özel hazırlanmış versiyon 2021'de. PlayStation Store 459,00 TL, Xbox Store'da 468,00 TL, Steam'de 249,00 TL ve GOG'da $41.99. PlayStation 4 ve Xbox One'da sahip olanlar yeni nesil versiyona ücretsiz yükseltebilecek.




  • Çalışması normal bence sonuçta bu oyun ps4 çıkacak pro çıkacak diye yaparsanız ps4 fat kasa kullanıcıları napacak ps4 fişini çekmeye çalışıyor bence çoğu firma ilerde sadece ps4 Pro oyun çıkacak gibi duruyor
  • Ee yeni nesil konsollara çıkmayacaksa bize gösterilen yeni nesil oynanış görüntüleri hep geriye uyumlulukta oynananlar mıydı? Bu nasıl iş? Ne anlamı var yeni nesle özel sürümü 2021 yılında çıkartmaya. Zaten oynayan oynayacak gerek eski nesilde gerekse yeni nesilde.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • "Şaşırtıcı bir şekilde iyi" çalışıyormuş. Yani diyor ki eger bir sorun ile karsilasirsaniz suç bizde degil. CD Projekt RED: Cyberpunk 2077 Standart PS4 ve Xbox One'da Şaşırtıcı Bir Şekilde İyi Çalışıyor 

  • şaşırtıcı olan kısmı nedir tam anlayamadım. Zaten o nesil için yapılmaya başlanmıştı oyun. CEO'nun değişmesi lazım.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Yanfo kullanıcısına yanıt

    O adam olmasa o şirket olmazdı tabi sen bilirsin


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla evde one s duruyor on sipariş geçtim isterse 15 fps çalışsın çok merak ediyorum oyunu o yüzden ne olursa olsun oynayacağız

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam eski konsolda çalıştığına üzülmüş resmen, "lanet olası federaller" gibi bir yorum çıkmış ortaya CD Projekt RED: Cyberpunk 2077 Standart PS4 ve Xbox One'da Şaşırtıcı Bir Şekilde İyi Çalışıyor 

  • Yeni nesile oyunu zaten ücretsiz upgrade edebiliyorsun, yeni nesil için bir daha almana gerek yok.
  • O zaman neden sadece x ve pro versiyonlarının oynanış görüntüleri gösterildi? Söyledikleri inandırıcı değil. Temel seviye konsola sahip arkadaşlara tavsiyem digital foundry analizini izledikten sonra karar vermeleri.
  • Eski nesilde satabilmek adına reklam kokusu alıyorum.Ayrıca grafik kaplamalarında çözünürlük hariç konsolları zorlayacak bi durum yoktur.
    Uncharted 4 ün grafiklerine bakın bence normal çalışması yapımcıların bu olaya şaşırması asıl olay ne yani hiç test etmeden yapıpdamı şaşırdılar ?
  • sabit 30fps hayatta veremez
  • KAÇ yıllık oyun, zaten o nesil için geliştirildi. Bir zahmet geliştirildiği nesilde düzgün çalışsın :D cdpr son zamanlarda çok saçmalamaya başladı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waltran -- 27 Kasım 2020; 12:32:57 >
    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Bir zahmet iyi çalışsın neyine şaşırmışlar anlamadım mantıken böyle olması gerekliydi zaten sen oyunu yapmaya başladığında ne pro , x nede ps5 xsx vardı ne olacaktı yani. Buna rağmen standart ps4 sahibi olarak sevindim yinede.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thejoker58906 -- 27 Kasım 2020; 12:38:55 >
  • Ulan zaten daha PS4-XO çıkmadan tanıtımı yapıldı oyunun, şimdi de utanmadan "şaşırtıcı bir şekilde iyi" çalışıyor diye açıklama yapıyorlar. Zaten olması gerek iyi bir şekilde çalışması bunda şaşıracak bir şey yok. Ha adam gibi sadece yeni nesile çıksaydı bu oyun eminim çok çok daha iyi olurdu.

  • Bence demek istediği ilk zamandan bu zamana kadar bir çok şey gelişti, değişti oyunda. Bunca şeyi eklemelerine karşın düzgün performans alamayacaklarını düşündüler belki. Gene hiç eksik olmadığı gibi misafir yorumcular çizgisel ilerleyen oyun ile karşılaştırmış. Ne kadar geniş oyun alanı sunsa da sonuçta o örneklerde yaşayan dünya, kendi içinde günlük iş rutini gibi şeyler yok. Yargısız infaz yapılmaz bu kadar.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 720p de genel olarak 30 fps versin one s de ben razıyım :)
  • Oyunu çalıştırması bile şaşırtıcı demek istemişler

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Çizgisel bir exclusive oyun ile büyük ve dolu bir açık dünyaya sahip multiplatform açık dünya oyununu karşılaştırıyor arkadaş.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Çizgisel oyunla karşılaştırmaya gerek yok ki illa karşılaştıracak isek rdr 2 ile karşılaştırılması doğru olur rdr 2 ps4 de gayet iyi taş gibi çalışıyordu bununda çalışması gerekiyor. Bu durumda da.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thejoker58906 -- 27 Kasım 2020; 15:2:39 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.