Şimdi Ara

PUBG Global Invitational 2021 Duyuruldu!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
26
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  •  
         PUBG Corporation tarafından Güney Kore'nin başkenti Seoul'da düzenlenecek olan "PUBG Global Invitational 2021" PUBG turnuvası duyuruldu. 
     
         PUBG Global Invitational 2021, "PGI.S" adıyla 1 Şubat - 28 Mart tarihleri arasında Seoul şehrinde düzenlenecek. PUBG Global Invitational 2021 turnuvasının ödül havuzu ise 3.500.000$ ve Pick'em gelirinin %30'unu kapsayacak şekilde oluşturuldu.
     
     
     
         8 hafta boyunca sürecek turnuvada takımlar haftalık; "Hayatta Kalma" karşılaşmalarında mücadele edecekler. 16 karşılaşmalık "Hayatta Kalma" etabında sıralamaya giren takımlar para ödülü elde edecekler ve haftalık "Final" karşılaşmalarında yer alacaklar. Final başına oynanan 10 karşılaşma, takım sıralamasına ve KDA'ya bağlı olarak para ödülüne etki edecek.
     
         Güney Kore'de düzenlenmesi planlanan turnuva için oyuncular 2 hafta karantinada kalacak. Turnuvaya Avrupa'dan 7, Çin'den 6, Güneydoğu Asya'dan 5, Kuzey Amerika'dan 4, Güney Kore'den 4, Latin Amerika'dan 2, Japonya'dan 2 ve Tayvan'dan 2 takım olmak üzere toplam 32 takım davet yoluyla katılacak. Davet edilen takımların önümüzdeki günlerde duyurulması bekleniyor.  




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.