Şimdi Ara

Skull & Bones Stüdyosunun Genel Müdürü Hugues Ricour Görevinden Alındı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
76
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Ubisoft'un şirket içinde gerçekleştirmiş olduğu liderlik denetimi sonrasında Singapur stüdyosunun genel müdürü Hugues Ricour görevinden alındı.

    Singapur stüdyosu Skull & Bones'a liderlik ediyor ve Assassin's Creed ile Immortals Fenyx Rising'in geliştirilmesine yardımcı oluyor.
     
    Geçtiğimiz aylarda bazı üst düzey Ubisoft yöneticileri cinsel istismar ve ahlaksız davranışlar yüzünden suçlanmıştı. Singapur stüdyosu da ırkçı ve cinsiyetçi olaylar yaşandığı ve personelin yönetime ilettiği taciz raporlarının umursanmadığı iddia edilmişti. Hugues Ricour da birden fazla kaynak tarafından cinsel tacizle suçlandı.
     
    Ubisoft bu tarz davranışlarda bulunan çok sayıda yöneticisinin işine son verdi. Kreatif açıdan şirketin en güçlü ismi ve tüm Ubisoft oyunlarından sorumlu olan Serge Hascoet ve Assassin's Creed Valhalla kreatif direktörü Ashraf Ismail de buna dahil. Hugues Ricour'un görevinden alınma sebebi de bu gibi görünüyor.  
     
    Ubisoft sözcüsünün Kotaku'ya yapmış olduğu açıklamaya göre Hugues Ricour hem pozisyonundan hem de stüdyodan gönderildi fakat Ubisoft bünyesinde kalmaya devam edecek.








  • Korsan temasi olarak sadece cikita muz attiran Sieeee of thieves olmasi cok utanc verici bir durum bu tema adina. ben bu oyunun guzel cikmasini isterdim, belki kaliteli bir seyler gelir gorecegiz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Deniz temasını en iyi yapan piyasada şuan bir tek Ubisoft var. Onların yapacağı korsan teması da güzel olur diye düşünüyorum. Ama görev ve hikaye bakımından yine bildiğimiz ubisoftu görürüz.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Şirketin üst düzey yöneticilerinin hepsi tacizci herhalde.

  • Ne biçim şirketmiş arkadaş nerde tacizcisi var bulup en üst kademelere koymuşlar.
  • Bu oyun yalan olacak gibime geliyor zaten 1 kere tüm geliştirmeyi iptal edip sıfırdan yaptılar gibi oldu şimdi baştaki adam gitti zor toplarlar durumu 2023 gibi belki çıkar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: callavera

    Korsan temasi olarak sadece cikita muz attiran Sieeee of thieves olmasi cok utanc verici bir durum bu tema adina. ben bu oyunun guzel cikmasini isterdim, belki kaliteli bir seyler gelir gorecegiz.


    Evet oyun hakkında en ufak bir fikri olmayıp yine de fikir belirtmeye çalışınca böyle rezil olunuyor işte :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.