Şimdi Ara

PS5 Oyunlarının USB Belleğe Depolanabilmesi Üzerinde Çalışılıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
75
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    PlayStation 5 oyunlarını şu anda ana sistem depolamasından başka bir yere kopyalamak mümkün değil.

    İleride yayınlanacak bir güncellemeyle birlikte PlayStation 5 kullanıcılarının PlayStation 5 oyunlarını USB belleğe depolayabilmesinin sağlanması amaçlanıyor. Ancak sadece depolamak için, oynamak için değil.
     
    Sony tarafından belirtilene göre "PlayStation 5 oyunları USB belleğe aktarılamaz. PlayStation 5 oyunları oynanış için konsolun dahili ultra yüksek hızlı SSD'sine depolanmalıdır. İleride bir güncellemeyle PlayStation 5 oyunlarının USB belleğe depolanmasına (fakat oynanabilmesine değil) imkan sağlamak için için araştırmalar devam ediyor."
     
    PlayStation 5'te yer açmak isteyen kullanıcılar geriye uyumlu PlayStation 4 oyunlarını USB belleğe depolayabilecek ve USB bellekten oynayabilecek. Sony bunun için de SuperSpeed USB veya USB 3.0 öneriyor. USB belleğin teknik özellikleri ne kadar iyi olursa yükleme süreleri de o kadar iyi olur.
     
    PlayStation 5 kullanıcıları PlayStation Store'dan oyunlar ve Blu-ray disklerden dosya verileri dahil olmak üzere tüm PlayStation 4 içeriklerini bağlı USB belleğe otomatik olarak yükleme seçeneğini varsayılan ayar yapabilir. 
     
    Ayrıca PlayStation 5 için 8K'ya kadar görüntü çıkışı desteği ileride yayınlanacak bir güncellemeyle eklenecek, DualSense için yeni renkler yolda, DualSense'in şarj süresi Dualshock 4 ile benzer bir seviyede ve oyunlara harcanan süre profil üzerinden görüntülenebilecek.
     








  • Yani şimdi PS4’de kullandığımız harici diskleri PS5’de kullanamayacak mıyız?

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Firoles

    Yani şimdi PS4’de kullandığımız harici diskleri PS5’de kullanamayacak mıyız?


    Kullanabilirsin ama sadece PS4 oyunları için.
  • Ulan ne karışık işler yapıyorlar yok geri dönümlü yok değil falan? neler yapacaklarını bunca zaman planlamamışlar gibi sanki :/ yada sadece yetiştiremediler.
  • xbox 360 da bile olan ozelligi yeni nesil konsollara getirmiyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.