Şimdi Ara

The Medium 28 Ocak 2021'e Ertelendi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
86
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    10 Aralık'ta çıkış yapması planlanan The Medium 28 Ocak 2021'e ertelendi.
     
    Geliştirici Bloober Team tarafından belirtilene göre ertelemenin arkasında iki sebep var. Corona virüsünün yol açtığı olumsuz etkenler ve diğer oyunların çıkış tarihleri. 10 Aralık'ta çıkış yapacak Cyberpunk 2077, Path of Exile'ın yeni genişlemesi ve Everspace 2'den sonra bir oyunun daha ertelenmesine yol açmış gibi duruyor.
     
    Ek geliştirme süresi oyunu daha da iyileştirmek ve psikolojik korku türünde sınırları zorlayan ve yenilikler getiren bir oyun sunulduğundan emin olmak için kullanılacak. 
     
    The Medium 28 Ocak 2021'de Xbox Series ve PC (Steam, Microsoft Store, Epic Games Store) için çıkacak ve ilk günden Xbox Game Pass'e dahil olacak.








  • Xbox series X alacak adam ne oynayacak cillop gibi makine yap ortada çıkış oyunu yok; zaten gamepasste oynadığım xbox one oyunlarını mevcut konsolda oynuyorum. hızlı yükleme süreleri daha iyi görseller ve fps ama oyunlar eski bu nasıl iş arkadaş

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Exc. oyunu yok denecek kadar az diye eleştirilen Xbox One bile çıkış günü Dead Rising 3, Ryse ve Forza Motorsport 5 ile birlikte çıkmıştı ama Microsoft bir sürü oyun geliştiricisi satın almasına rağmen Xbox Series X'in çıkış günü exc. oyunu yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Varolussal Sancı -- 6 Kasım 2020; 20:34:21 >
    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Bununda mı nedeni Cyberpunk yoksa :)

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Cyberpunk yapılan açıklamalara bakıcak olursak büyük ihtimal oda ertelenicek hazırlanın

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Mr.SL

    Exc. oyunu yok denecek kadar az diye eleştirilen Xbox One bile çıkış günü Dead Rising 3, Ryse ve Forza Motorsport 5 ile birlikte çıkmıştı ama Microsoft bir sürü oyun geliştiricisi satın almasına rağmen Xbox Series X'in çıkış günü exc. oyunu yok.


    2 sene sürer tam ex oyunları görmek ps5te gow 2 bile 2022de çıkacaktır, xboxda 24 tane firma var yenileride gelecek umarım kaliteli oyunlar görürüz
  • Böylece Xbosx çıkmaya yakın tek oyununu da ileri bir tarihe atarak oyunsuz çıkan tek konsol olarak tarihe geçti. Xbone'da ama iyi ama kötü bir Ryse, Dead Rising 3 vardı. Artık o da yok.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.