Şimdi Ara

PS5 Çıkışında SSD Harici Depolama Desteklemeyecek

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
93
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    The Verge'e açıklama yapan Sony sözcüsü, PlayStation 5'in çıkışında SSD harici depolama desteklemeyeceğini doğruladı.

    Konsolun çıkışından sonraki bir tarihte yayınlayacağı güncellemeyle birlikte aktif edilecek. Tarih verilmedi.

    PlayStation 5 sistem mimarı Mark Cerny de Mart ayındaki sunumda bu desteğin konsolun çıkışından sonra gelebileceğini ifade etmişti ve bugün doğrulanmış oldu.

    Mark Cerny ayrıca hangi SSD'lerin tam destek sunacağı ve hangilerinin en iyi performansı vereceği konularında Sony'den açıklama gelmeden M.2 SSD satın almayın uyarısı yapmıştı.

    PlayStation 5 825GB dahili SSD'ye sahip fakat bunun 664GB'ı kullanılabilir. Geri kalan işletim sistemi ve sistem dosyalarına ayrılmış. SSD harici depolama olmasa da PlayStation 5 ilk günden USB harici depolama destekleyecek.








  • :) Bu gerçekten biraz abartı oldu ama.. Ne yapacan sony? piyasa değerinden 100 dolar pahalıya SSD mi satmaya çalışacan?
  • neyse ps vita rezaleti gibi piyasanın 3 katı pahalı fiyata satılan kendi depolama zımbırtılarını zorunlu tutmamış en azından. ps3 nesli bittiğinden beri en ufak sempatim kalmadı sony e her geçen gün de azalıyor cidden

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Neyapiyorsun sony kendini topla rakibinden ders çıkar bak adamlara dersini iyi çalışmış minimal tasarın küçük boyut rtx2080 süperden daha güçlü 1440p destegide cabası sen neyapıyorsun böyle overlook edilmiş işlemci kocaman boyut 1440p yok 4k 30fps bile yok ssd destegi yok hayırdır.
  • Tamam da niye? Oyuncu kitlesine düşman gibi davranıyorlar. Oyun firmalarının indirimlerini engelleme hareketleri de çok tiksindiriciydi bence
  • Xboylar gelmiş yine misafir olarak adamsanız kendi nickinizle yazarsınız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -BraveHeart- -- 6 Kasım 2020; 13:25:20 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ewet misafirim xbox fanıda değilim her ikisinide kullanıyorum sadece gerçekleri söylüyorum bu neyin kafası yalanmı yarımyamalak donanımla geldiği kocaman oldugu bagımsız geliştiricilere indirim fırsatı bile vermiyor hep ssdyle övündü durdu onu bile çıkışında veremiyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.