Şimdi Ara

BloodRayne 1 ve 2 İyileştirilmiş Versiyonları PC için Duyuruldu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
64
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Yayıncı Ziggurat Interactive, üçüncü şahıs korku aksiyon oyunları BloodRayne ve BloodRayne 2'nin iyileştirilmiş versiyonlarını duyurdu.

    BloodRayne: Terminal Cut ve BloodRayne 2: Terminal Cut adıyla 20 Kasım'da PC'de Steam (2) ve GOG (2) için çıkacak.
     
    Fiyatlar GOG'da tek oyun için $9.99 olarak listelendi. Eğer oyunların orijinal versiyonlarına sahipseniz iyileştirilmiş versiyonlara ücretsiz sahip olacaksınız.
     
    Yapılan iyileştirmeler arasında 4K'ya kadar yüksek çözünürlük desteği, 4x anti-aliasing, upscaled sinematik videolar, yansımalar, ışıklandırmalar, su, sis ve gölgeler gibi efektlerde geliştirmeler, orijinal sıkıştırılmamış dokuların kullanımı sayesinde daha yüksek doku çözünürlükleri, Windows 10 ve modern kontrolcü desteği yer alıyor.
     
    İki oyun için de yayınlanan teaser fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.








  • Ne remake ne remasterededed.. Terminal Cut? Demek hiç uğraşmadan win 10 uyumlu ve widescreen yaması yapıp salacaklar :D Steam'de ikisi de vardı denerim, iyi olur.
  • vay be sevindim ben bu habere ne oynardık zamanında ana karakterin hatrına :)

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • grafikleri değişmemiş ama bence yinede iyi eski olduğu için çok sorunluydu bu yüzden bitirememiştim ikiside var ücretsiz olmasıda çok iyi ikisinide bitirmeye çalışırım .
  • İyiki Steam'den komik fiyatlara almışım iki oyunu da, ilk oyun da çöküyodu oyun yüklenince sonra bakarım demiştim öylece yıllardır duruyordu iki oyun da kütüphanemde şimdi yeni versiyonlarını (çok devasa yenilikler barındırmasa da) ek ücret vermeden oynayıp nostalji yapmak çok güzel olacak, hiç yoktan çok daha iyidir böyle bir versiyon gelmesi. Yeni nesil için de Bloodrayne 3 duyurulsa keşke ama hayaller...

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.