Şimdi Ara

Gran Turismo 7 Önümüzdeki Yılın İlk Yarısında Çıkabilir

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sony Interactive Entertainment ve Polyphony Digital henüz Gran Turismo 7 için bir çıkış tarihi vermedi fakat oyun beklediğimizden daha erken gelebilir.

    YouTube üzerinde resmi PlayStation reklamında, oyunun 2021'in ilk yarısında çıkacağı yazdı.
     
     
     
    Gran Turismo 7'nin PlayStation 5'in çıkış aralığında yani konsolun ilk altı ayında piyasaya sürüleceği yönünde söylentiler vardı. 2021'in ilk yarısı da bu söylentilere uyuyor. Ayrıca Gran Turismo resmi Facebook sayfası da geçtiğimiz ay paylaştığı teaser videoda oyunun çok yakında geleceğini belirtmişti.
     
    Oyunla ilgili detaylara ve ekran görüntülerine buradaki haberden göz atabilirsiniz.








  • Şu serinin artık bi açık dünyası gelsin..

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Firoles F kullanıcısına yanıt

    Open world sim race imkansıza yakın ve bence biraz anlamsız bir tür olur


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Firoles

    Şu serinin artık bi açık dünyası gelsin..


    Beceremezler aga. Anca Drive Club ekibi yapar onu, onlarda optimize ve içerik özürlü.. 2 yılda zor adam ederler oyunu. PS4 neslinde inanılmaz eksiğini hissettim horizon benzeri bir şeyin olmamasını..
  • Driveclub 2 gelsin isterdim, bu nesil oynadığım en iyi arcade yarış oyunuydu. Bu isteğin bir hayal olduğunu biliyorum.


    Gran Turismo serisi için open world bir oyun gereksiz. Yine de GT ismini kullanıp ileri de böyle bir oyun getirebilirler.

  • Forza motosport u trailerdaki gibi çıkartırlarsa bu sefer gt bayrağı alır. Çok daha iyi görünüyor oyun. Açık dünyaya ihtiyacı olduğunu da düşünmüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yarış oyunlarındaki açık dünya sevdasını bir türlü anlayamıyorum. Ben hep, arabamı rengini seçeyim, pisti seçeyim yarışayım kafasındayım. Kafa olarak çok mu klasik kaldım acaba? Bana arabayla koca mekanlarda dolaşıp durmak anlamsız geliyor. Yarış oyunuysa, adı üstünde yarışmam lazım. Yok o tampondan ne kadar yükseğe uçacaksın, yok polislerden ne kadar sürede kurtulacaksın, şu noktadan kaç hızında geçeceksin. Bir sürü gereksiz iş..

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: porsux

    Yarış oyunlarındaki açık dünya sevdasını bir türlü anlayamıyorum. Ben hep, arabamı rengini seçeyim, pisti seçeyim yarışayım kafasındayım. Kafa olarak çok mu klasik kaldım acaba? Bana arabayla koca mekanlarda dolaşıp durmak anlamsız geliyor. Yarış oyunuysa, adı üstünde yarışmam lazım. Yok o tampondan ne kadar yükseğe uçacaksın, yok polislerden ne kadar sürede kurtulacaksın, şu noktadan kaç hızında geçeceksin. Bir sürü gereksiz iş..

    İşte şu dediğini millete anlatamıyoruz, FH4 oynamışlar başka bir şey bilmiyorlar. Alakası olmadığı halde pist yarışı olan GT serisi ile karşılaştıranlar da var.


    Ben mesela pistlerde aracımı modifiye edip, yarışmak istiyorum, açık dünya umrumda değil, hatta nefret ediyorum, kıl, tüy toplanan oyunlardan.


    En kısa zamanda bu kafayı terk etmek lazım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Sony'nin Elinde aslında 3 Türde araba Oyunu var; Sim. olarak Gran Turismo Serisi, Arcade Olarak DriveClub, Ve uçmalı kaçmalı Spilit Screen'li Full eğlenceye yönelik olarakta Motorstorm serisi var..Bunları canlandırdımı Rakibine karşı baya bir kozu olur..Mesela DriveClub 2 açık dünya arcade bir oyuna evrilebilir diye düşünüyorum..Böylelikle herkesin istediği türde yarış oyunları olmuş Ps5'in..
  • Allahım hala açık dünya demiyorlar mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Open world sim isteyenler var gözlerim kanıyor yani o kadar saçma ki bağdaşmayan iki şeyi istiyorsunuz sim dediğiniz olayı adamlar başarabilmek için çok çabalıyor ve GT ekibi bunu büyük oranda başarıyor. Adamlar oyuna sürücü okulu ekliyor insanlar sim fiziklere alışsın diye adam hala open world olsa diyor open world kitlesi değil GT kitlesi ve open world istiyorsan Forza oyna seçeneğin var boş yorum yapmanın lüzumu yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.