Şimdi Ara

Hitman 3 ve No Man's Sky PS5 Versiyonları PSVR Desteklemeyecek

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
57
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    PlayStation VR, PlayStation 5 ile uyumlu olacak fakat PlayStation 5 oyunları ile değil.

    Eurogamer ve UploadVR'ın haberine göre Hitman 3 ve No Man's Sky'ın PlayStation 5 versiyonlarını satın alırsanız PlayStation VR desteğine erişemeyeceksiniz. Geriye uyumluluk üzerinden çalışacağı için oyunların PlayStation 4 versiyonları gerekli.

    İki oyun da mevcut nesilden yeni nesle ücretsiz yükseltme sunacak ve iki oyun da yeni nesilde grafiksel iyileştirmelere sahip olacak fakat PlayStation VR üzerinden oynayacaklar yeni nesildeki iyileştirmelerden faydalanamayacaklar.

    PlayStation VR ayrıca PlayStation 5'in yeni kamerasıyla da uyumlu değil. PlayStation 4 kamerasını PlayStation 5'te kullanabilmek için ek bir adaptöre ihtiyacınız olacak. Bunu Sony'den ücretsiz olarak temin edebilirsiniz.
     
    PlayStation 5'e özel yeni bir PlayStation VR modeli yakın zamanda pek mümkün görünmüyor. PlayStation patronu Jim Ryan'ın yapmış olduğu açıklamaya göre teknolojinin anlamlı bir hal almasına daha yıllar var.
     
    "PlayStation, VR'a inanıyor. Sony, VR'a inanıyor. VR'ın gelecekte bir noktada interaktif eğlencenin anlamlı bir parçası olacağına kesinlikle inanıyoruz. Bu yıl mı olacak? Hayır. Önümüzdeki yıl mı olacak? Hayır. Fakat bir noktada olacağına inanıyoruz."
     
    "PlayStation VR ile kazandığımız tüm deneyimlerden çok memnunuz ve bizi gelecekte nereye götüreceğini görmek için sabırsızlanıyoruz."








  • 3D gibi ölü bir teknoloji. Gelişmesine yıllar değil on yıllar var. - oyun dünyası için -



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lextor -- 1 Kasım 2020; 20:1:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha bugün Astro bot oynayan arkadaşlarımın aklı başından gitti. Vr'ın büyük bir potansiyeli var, zaman ile aşılacak engeller ortadan kalkınca, bu potansiyel ortaya çıkacak.


    Şimdilik Oculus ile devam edeceğiz.

  • Boşa beklemeyin vr olayı bitti üstü kapalı söylüyor sony bundan böyle hardcore oyunculuk için yatırım yapılıyor genede vr alanlara üzülüyorum konsolun birbuçuk katıydı o aletler kısaca gelecekte belki vr öyle çok kullanışlı degil genelde demo gibi birkaç bölüm baş dönmesi vs kim isterki öyle saçmasapan oyu oynamayı
  • ölmeden önce yapılacaklar listesine psvr ile resident evil 7 oynamak eklenmeli bence...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.