Şimdi Ara

Facebook da Bulut Tabanlı Oyun Yarışına Dahil Oldu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
39
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Google, Nvidia, Amazon ve Microsoft'tan sonra Facebook da bulut tabanlı oyun yarışına girdi.

    Facebook Gaming bulut tabanlı Android uygulaması ve web tarayıcısı beta sürümü Amerika Birleşik Devletleri'nin belirli bölgelerinde erişime açıldı.

    İlk desteklenen oyunlar Asphalt 9: Legends (Gameloft), Mobile Legends: Adventure (Moonton), PGA TOUR Golf Shootout (Concrete Software, Inc.) ve Solitaire: Arthur's Tale (Qublix Games) oldu.
     
    Facebook tarafından belirtilene göre "Bulut tabanlı oyun, halihazırda sunduğumuz oyun türlerinin kapsamını genişletmekle ilgilidir. Bu nedenle, insanların Facebook'ta oynamaktan keyif aldığı ücretsiz oynanabilir oyun formatıyla başlayacağız. Genellikle mobil cihazlarda oynanan oyunlarla başlamamızın nedenlerinden biri budur. Gelecekte, sistemlerimiz ve altyapımız daha fazla oyun türünü (muhtemelen tüm oyun türlerini) sunacak biçimde geliştirilecektir."
     
    Gelecek haftalarda, Dirt Bike Unchained (Red Bull) eklenecek ve oyun kütüphanesi sayı, çeşit ve tür bakımından büyümeye devam edecek. 
     
    Facebook ayrıca HTML5 oynanabilir reklam formatını geliştirerek bulut tabanlı oynanabilir reklamları Amerika Birleşik Devletleri'nde iOS ve Android için kullanıma sundu.  
     
     
    Daha fazla bilgi için Facebook'un bloguna göz atabilirsiniz.








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.