Şimdi Ara

DreamHack Fall Showdown Turnuvası Tamamlandı!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
18
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  •  
         DreamHack tarafından organize edilen PlayerUnknown's Battleground turnuvası DreamHack Fall Showdown turnuvası tamamlandı. Turnuvanın şampiyonu 165 puanla Team Liquid oldu! Temsilcimiz Digital Athletics, turnuvayı 4. sırada tamamladı ve 1.100$ para ödülünü kazandı. Iroh'un takımı TSM ise 3. olarak 1.600$ kazandı. Diğer temsilcilerimiz IW, BLZ ve ETG sırasıyla 9, 10 ve 11. olarak turnuvayı tamamladılar.
     
     
     
         DreamHack Fall Showdown turnuvasının eleme etabı 2 aşamada gerçekleşti. 26 Eylül tarihinde başlayan 1. eleme etabında 16 takım yer aldı. 1. eleme etabının sonucunda TempoX, AfterAlt, Apeks ve AzKickers üst tura yükseldi. 2-4 Ekim tarihleri arasında oynanan 2. etapta doğrudan davet edilen takımlarla birlikte toplamda 24 takım mücadele etti. PUBG "FPP" oyun modunda oynanan 3 grupluk 6 karşılaşmanın ardından en iyi 16 takım, 9 Ekim Cuma günü oynanacak finallere yükselmeye hak kazandı.

         DreamHack Fall Showdown turnuvasında finale yükselen takımlar; ADEPTS, APEKS, AzKickers, Blaze Esports, Bystanders, Digital Athletics, ENCE, Etiget Esports, Istanbul Wildcats, Natus Vincere, Northern Lights Team, Omaken Sports, ShiftW, Team Liquid, TSM ve WinStreak15 oldu.
     
         Büyük finalde 3 gün boyunca 18 karşılaşma oynandı. Karşılaşmaların ardından 165 puanla turnuvayı 1. sırada tamamlayan takım Team Liquid oldu. Team Liquid, 18 karşılaşmada 3 kez birincilik, 1 kez ikincilik, 4 kez üçüncülük ve 1 kez dördüncülük elde etti. 
     








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.