Şimdi Ara

The Falconeer Performans Modunda Xbox Series X'te 1800p/120FPS ve Xbox Series S'te 1080p/120FPS

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
61
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Yayıncı Wired Productions ve geliştirici Tomas Sala, açık dünya hava savaşı oyunu The Falconeer'in Xbox konsollarında sunacağı performansı detaylandırdı.

    - Xbox Series X'te 4K/60FPS veya 1800p/120FPS
    - Xbox Series S'te 1800p/60FPS veya 1080p/120FPS
    - Xbox One X'te 1800p/60FPS ve Xbox One S'te 1080p/60FPS
     
    Yükleme süreleri Xbox Series'te 13 saniye ve Xbox One'da 42 saniye.
     
    The Falconeer 10 Kasım'da Xbox Series, Xbox One ve PC (Steam) için çıkacak.








  • Optimizasyon özürlü oyun ile "sistem zorlayan oyun" kavramını ayırt edin artık lütfen. Crysis Remastered yerden yere vuruldu. 2020'de hala tek çekirdek kullanan bir oyundan bahsediyoruz. Pek çok açıdan orjinal oyundan daha kötü gözüküyor (oyunun switch için yenilenmiş halinden upgrade edildiği için, asıl kallavi Crysis 1'den değil)

    Bu oyunun özelinde bir şey demiyorum, ama Crysis'in sistem zorlama sebebi iyi görselleri değil. 100 yıl öncesinde kaldı artık bu. Kötü, leş optimizasyonlu, cryengine motoru.
  • İyide bu oyunun öyle ahım şahım bir grafiği yok daha çok çizgi film gibi.Ayrıca oyun gökyüzünde geçtiği için fpste doğal olarak uçacaktır.Bu oyun üzerinden reklam yapmaları saçma olmuş.Crysis remastered gibi sistemleri zorlayan bir oyun olsa neyse.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Jer Aders

    İyide bu oyunun öyle ahım şahım bir grafiği yok daha çok çizgi film gibi.Ayrıca oyun gökyüzünde geçtiği için fpste doğal olarak uçacaktır.Bu oyun üzerinden reklam yapmaları saçma olmuş.Crysis remastered gibi sistemleri zorlayan bir oyun olsa neyse.


    Optimizasyon özürlü oyun ile "sistem zorlayan oyun" kavramını ayırt edin artık lütfen. Crysis Remastered yerden yere vuruldu. 2020'de hala tek çekirdek kullanan bir oyundan bahsediyoruz. Pek çok açıdan orjinal oyundan daha kötü gözüküyor (oyunun switch için yenilenmiş halinden upgrade edildiği için, asıl kallavi Crysis 1'den değil)

    Bu oyunun özelinde bir şey demiyorum, ama Crysis'in sistem zorlama sebebi iyi görselleri değil. 100 yıl öncesinde kaldı artık bu. Kötü, leş optimizasyonlu, cryengine motoru.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.