Şimdi Ara

Mafia: Definitive Edition'ın İlk Güncellemesi Noir Modunu Ekliyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
66
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Yayıncı 2K Games ve geliştirici Hangar 13, Mafia: Definitive Edition'ın çıkış sonrası ücretsiz içerik güncellemelerinden ilkini yayınladı.
     
    Güncelleme oyuna Noir modunu ekliyor. Modu oyun ayarlarından açarak oyunun tamamını klasik siyah-beyaz görünümde oynayabilirsiniz.
     
    Ayrıca özelleştirilebilir yeni HUD seçenekleri geldi. Ana görevler, düşmanlar ve navigasyon işaretlerinin görünüp görünmemesini oynadığınız zorluk seviyesine bağlı olmaksızın açıp kapatabilirsiniz. Yeni Minimal HUD modunu açmak mini harita, hız ölçer ve görevlerdeki metinleri gizleyecek.
     
    Birkaç yeni oynanış özelliğine sahip olduğu belirtilen serbest sürüş modu da oyunda dahil edildi fakat 2K Games ile Hangar 13 detaylarını paylaşmadı. Oyuncuların keşfetmesini istiyorlar.
     
    Yama notlarına mafiagame.com üzerinden göz atabilirsiniz.
     
    Mafia: Definitive Edition PlayStation 4, Xbox One, PC ve Stadia üzerinde ulaşılabilir durumda. 259,00 TL'den satışta.








  • Konsolda oynarken yarisa geldim ve kapattim ertesi gun actigimda bir koprunun altnda hic haret etmeden duruyor bolumlere girdim enson oynadigim bolumden tekrar baslatim ve bolum bitti diger sorun yasadigim bolume gecmedi mecbur geri new game yaptik iynadigim 6 saat bosa gitti

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Psxx

    Konsolda oynarken yarisa geldim ve kapattim ertesi gun actigimda bir koprunun altnda hic haret etmeden duruyor bolumlere girdim enson oynadigim bolumden tekrar baslatim ve bolum bitti diger sorun yasadigim bolume gecmedi mecbur geri new game yaptik iynadigim 6 saat bosa gitti


    Oyun 9 saat zaten boş ver iyi olmuş tekrar edersin hocam mis gibi :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.