Şimdi Ara

Circadian City Steam'de Erken Erişime Açıldı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
64
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Hikaye odaklı platform oyunu Monochroma'yı geliştiren İstanbul merkezli Nowhere Studios'un yaşam simülasyonu rol yapma oyunu Circadian City PC için erken erişim olarak çıkışını gerçekleştirdi.

    Steam'de 8 Ekim'e kadar %20 indirimle 16,40 TL.
    Stardew Valley, The Sims ve Don't Starve gibi oyunlardan esinlenen Circadian City'de oyuncular üniversiteyi bitirdikten sonra büyük bir şehre taşınan ve yeni bir hayata başlamaya hazırlanan bir karakterin rolünü üstleniyor ve onun 24 saatini kontrol ediyor. Bu 24 saate rüyalar da dahil. Tuhaf bir şirkette çalışacak, yeni arkadaşlar edinecek, geceleri dışarıya gezmeye çıkacak ve hayatınızın anlamını bulmaya çalışacaksınız. Her gece uykuya daldığınızda ise kendinizi yöntemsel olarak oluşturulmuş dünyalarda bulacaksınız. Günlük hayatta yapmış olduğunuz şeyler ve yaşadığınız duygular rüyalarınızı şekillendirecek ve 16 farklı seçenek arasından kişiliğinizi oluşturup rüyalarınızda çiftçi, çiftlik sahibi, madenci veya oyuncu olabileceksiniz.
     
    Yaklaşık bir yıl erken erişimde kalması planlanıyor. 1.0 sürümüyle birlikte Switch'e de gelecek ve yeni NPC'ler, yeni oynanabilir karakterler, yeni görevler, etkinlikler, eşyalar, bölgeler ve daha fazlası eklenecek.

    Erken erişim fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. Steam sayfasını buradan ziyaret edebilirsiniz.








  • İstanbul merkezli ama diller içinde Türkçe yok. Böyle kendi diline sahip çıkmayan kişilerin oyunlarını bedava verseler almam.

  • Monochroma yapımcısı. O oyun türü içinde önemli bir yere sahipti. Bu oyunun Türkçe desteklememesi üzdü. Ama zamanla eklenecektir diye düşünüyorum.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.