Şimdi Ara

Borat 2, Amerika'daki Seçimlerden Önce Amazon'da Yayınlanacak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
24
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    İlk filmi 2006 yılında yayınlanan farklı bir komedi anlayışı olan Borat filminin ya da tam ismi ile "Borat: Şanlı Kazakistan Milletinin Çıkarlarını Arttırmak İçin Amerikan Kültürünün İncelenmesi"nin ikinci filmi geçtiğimiz aylarda duyurulmuştu.
     
    Şimdi de filmin yayın tarihi belli oldu. Ayrıca geçtiğimiz haftalarda açıklanan filmin tam isminin sadece kod ismi olduğu ve yeni isminin ne olduğu açıklandı. Borat 2'nin tam adı: Borat: Gift of Pornographic Monkey to Vice Premiere Mikhael Pence to Make Benefit Recently Diminished Nation of Kazakhstan.
     
    Kısaca Borat 2, Ekim ayının sonlarına doğru, yani Amerika'daki seçimlerden daha önce Amazon Prime Video'da yayınlanacak.
     
    İkinci filmde ünlü olan Borat kendini halktan saklamaya çalışacak ve başka biri gibi davranacak. Ayrıca filmin Trump ve Epstein arasındaki ilişkiye ve koronavirüs salgınına odaklanacağı açıklandı. Son söylem ise oldukça büyük bir söylem. Filmden dolayı bir siyasetçinin kariyeri sarsılabilirmiş. Son olarak da filmde Mike Pence. Rudy Giuliani ve birkaç siyasetçi daha bulunacakmış.
     








  • Filmin ismi, isim değilde, sanki Üniversite tez çalışması ismi gibi.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.