Şimdi Ara

Cyberpunk 2077 — 2018 Demo vs TGS 2020 Demo Karşılaştırması

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  
    CD Projekt RED, Tokyo Game Show 2020 Online etkinliğinde Cyberpunk 2077'den yeni ekran görüntüsü ve oynanış videosu yayınladı.

    Paylaşılan görüntüleri daha önce 2018 demosunda görmüştük fakat oyunun güncel halinden.

    Reddit kullanıcısı 'rustyspear11' 2018 demosunu ve Tokyo Game Show 2020 Online demosunu yan yana karşılaştırdığı bir video hazırladı.

    En çok ışıklandırmadaki farklıklar dikkat çekiyor.

    Aşağıdaki oynatıcıdan göz atabilirsiniz.
     

    Side by side comparison to the New Japanese footage and the 2018 demo from r/cyberpunkgame







  • Gelsinde şöyle uzun bir zamandan sonra sağlam bir oyun oynayalım.Son 10 yılın en iyi oyunlarından biri olacağı kesin Goty.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Bu oyunda açıkça söyleyim ben Diyalog'tan başka birşey göremiyorum, Ne fizikleri, Ne vuruş hissi bana geçmedi..Ben açık dünyada RDR 2'Yi geçebilecek bir oyun olduğunu düşünmüyorum açıkçası..Herşeyi doğal çalışıyor o oyunun..Bu benim gördüklerim ben beklentimi düşük tutacam aksiyon ve fizik etkileşimi konusunda..
  • Bana nesnelerin üzerindeki parlamalar daha düşürülmüş gibi geldi..Abartı bir parlama yok..Eskisinde kıyafetler bile biraz fazla parlıyor..Bilmiyorum hangi tarz daha iyi..Sanki öncekisi oyuna daha yakışıyor gibi geldi..Zaten cafcaflı parlak bir dünya burası..
  • Çok kötü olmuş (!) Bu ne yav
  • NPC sayısı azaltılmış gibiydi haklı çıktık konsollar oyunları nasıl geriye çekiyor görün işte fat xbox one da çalışsın diye neleri kısmışlar.
  • Gölge kalitesinde düşüş ve özellikle de tabancayı adamın boğazına dayadığı sahnede ( sanırım 2.30 daydı ) gölgelerde bozulmalar gördüm. Eski videoda gölge kısmında çok daha iyi bir iş vardı. Umarım düzeltirler bu kısımları. Renk paleti olarak da öncekinde daha iyi geldi bana şuankinde sanki adamların beti benzi atmış beyazlamış. Bana mı öyle geldi bilemiyorum. Diğer detaylarda güzelleşme olmuş bence. Herşeye rağmen final sürümü görmek gerek. Yeni yayınlanan videoda dahi üstte final sürümü yansıtmaz diyor. Tabi açıkladıkları sistem gereksinimlerine de çok şaşırmıştım. Düşük olması anlamında. Sevinmiştim de orası ayrı ama. Bilemiyorum. Hala tereddütteyim. Hele bi çıksın da ekranlarımızda görelim bakalım. O zaman karar veririz.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • valla bu oyun beni titretti aga downgrade upgrade grafik vs umrumda değil. Küfürbaz haydonunda dediği gibi
    Gel hele gel

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    Bu oyunda açıkça söyleyim ben Diyalog'tan başka birşey göremiyorum, Ne fizikleri, Ne vuruş hissi bana geçmedi..Ben açık dünyada RDR 2'Yi geçebilecek bir oyun olduğunu düşünmüyorum açıkçası..Herşeyi doğal çalışıyor o oyunun..Bu benim gördüklerim ben beklentimi düşük tutacam aksiyon ve fizik etkileşimi konusunda..


    Başka bir şey göremiyorsan sıkıntı sende diyalog haricinde çok daha fazlası olduğu aşikâr. Kıyasladığın oyuna bak ne kadar alakasız bambaşka bir oyun. Öyle bir gayeleri mi var ki geçmeleri gereksin? Misafir olduğunuz zaman rahat rahat çamur atıyorsunuz. 'Her şey' ayrı yazılır bu arada ;)

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Bu oyun Xbox one ve standart ps4'te de calisacak bunu unutanlar var sanirim. Bu denli buyuk bir oyunda daha ne yapabilir adamlar. Rdr2 buyuk bolumu kirsal alanlarda gecen bir oyun yani haritasi buna gore daha bos. Haliyle daha cok yuklenebiliyorlar. Fizik anlaminda Rdr2 ve Gta kadar iyi olamayacak bu belli ama sorun degil her oyunu oyle beklersek hic oyun oynayamayiz. Rockstar o kadar sene gelistirme suresine ragmen calisanlarina insan disi yukleniyordu o oyunu o detayda cikarmak icin resmen misir piramitlerinde calisan koleler gibi. Millet bunuda elestirdi o zaman. Her firma onu yapamaz.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • isik gölge disinda pek fark göremedim acaba benim gözler mi fakir :D

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Muhtemelen ikisi de konsol sürümü.Son değerlendirme için Pc sürümünü görmek lazım.Bu oyun rpg olduğu için;Rdr 2,Max Payne 3 gibi combat beklemek haksızlık olur.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ReflexAction

    NPC sayısı azaltılmış gibiydi haklı çıktık konsollar oyunları nasıl geriye çekiyor görün işte fat xbox one da çalışsın diye neleri kısmışlar.


    Kardeşim NPC dediğin nedir ki, NPC sayısı oyunlarda ayarlanabilen birşey..En son GTA 4'te arttırdığımı hatırlıyorum..Konsolun güçsüz olması PC'deki çeşitliliğe zarar vermez orasını merak etme...
  • Öğğ almıyorum, Az parlıyor..
  • Dinamik ışıklandırma yok olmuş. Volumetricler bayağı azalmış. Karakter modellemelerinde bariz basitleşme var, (poligonlar, geometrik detaylar, ilk karakterin kolu, vücudu).

    Ancak hala iyi gözüküyor.

    Unutulmamalı ki bu oyun taban olarak ilk Xbox One'da bile çalışacak şekilde ayarlandı.

    Umarım, PC ve yeni nesil versiyonları daha etli olur, üzerinde oynanacak daha fazla ayar olur.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • İnsanlar şu oyunun rpg türünde olduğunu hala idrak edemediler. Diyalogdan başka bir şey göremedim diyor.
  • Oyun bence gayet iyi RPG oyunu ne bekliyor insanlar git görev al görevi yap geri gel görevi ver bu oyun diyalog odaklı bir oyun herkese hitab eden bir oyun değil
  • pre order caktım yorumlara gülüyorum.
  • Diyalog odaklı oyunda Fizik ve İyi combat yapılamaz mı yani...Onu yapmayacak bunu yapmayacak ne yapacak bu adamlar öyleyse..Talltale oyunumu oynuyoruz burada..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Megathrone26

    Gölge kalitesinde düşüş ve özellikle de tabancayı adamın boğazına dayadığı sahnede ( sanırım 2.30 daydı ) gölgelerde bozulmalar gördüm. Eski videoda gölge kısmında çok daha iyi bir iş vardı. Umarım düzeltirler bu kısımları. Renk paleti olarak da öncekinde daha iyi geldi bana şuankinde sanki adamların beti benzi atmış beyazlamış. Bana mı öyle geldi bilemiyorum. Diğer detaylarda güzelleşme olmuş bence. Herşeye rağmen final sürümü görmek gerek. Yeni yayınlanan videoda dahi üstte final sürümü yansıtmaz diyor. Tabi açıkladıkları sistem gereksinimlerine de çok şaşırmıştım. Düşük olması anlamında. Sevinmiştim de orası ayrı ama. Bilemiyorum. Hala tereddütteyim. Hele bi çıksın da ekranlarımızda görelim bakalım. O zaman karar veririz.


    Kardeş o eskisi...




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.