Şimdi Ara

Venom'ın İlk Filminde Kötü Karakter Olarak Başlangıçta Carnage Düşünülmüş

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
93
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2018 yılında yayınlanan ilk Venom filminde normalde kötü karakter olarak Carnage düşünülmüş. 
     
    2018 yılında yayınlanan Venom filmi ortalama yorumlar almıştı aslında. Bir kısım nefret ederken bir kısım da idare eder tarzında yorum yapmıştı. Ancak son paylaşılan görsellere göre bu film çok daha farklı olabilirdi.
     
    Sanatçı Paolo Giandoso'nun paylaştığı konsept tasarımlar bizlere Venom'ın yapım sürecinde planlarının daha farklı olduğunu gösteriyor. Normalde Venom filminin ana kötüsü Carnage olacakmış. Bu fikre ait konsept tasarımları da aşağıda bulabilirsiniz. Carnage çizimleri özellikle gerçekten güzel gözüküyor.
     
    Venom'ın ikinci filmi Venom: Let There Be Carnage, 25 haziran 2021'de yayınlanacak ve o filmde Carnage'i görebileceğiz.
     
     
     
     
     








  • Bana göre de ilk film idare ederdi. Ama ikinci filmde Carnage olacağı için heyecanlı değilim desem yalan olur. Sony'nin elinde büyük bir nimet var umarım boşa harcamazlar. Ayrıca Carnage'nin olduğu bir film de kesinlikle R-rated olarak gelmeli.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Ki mükemmel olurdu..
  • Venomda Carnage de Kötü karakter değil mi? Hatta carnage venomun gelişmemiş parçalarından birisiydi? Bayadır ÇR takip etmiyorum. Sürekli rebootlar sürekli değiştirmeler geldiği için.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: YediGüzelAdam

    Venomda Carnage de Kötü karakter değil mi? Hatta carnage venomun gelişmemiş parçalarından birisiydi? Bayadır ÇR takip etmiyorum. Sürekli rebootlar sürekli değiştirmeler geldiği için.


    venomun ilk ortaya ciktigi yer secret wars turnuva gibi bisey uzayda carnagede eddie brock hapishaneden kacarken dogurdugu yeni bir symbiot 7 kere dogum yapabiliyor her symbiot carnage venomdan baya daha guclu bu arada ama iste venomun yenmisligi vardir carnagei. En son symbiotlari klyntar koklerine odakli baya bisey yaptilar mesela o orumcek logosu orumcek degilde ejderhaymisi falan fisman venomun kanatlari filan cikiyor kilic milic kullaniyor

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Hocam bunlara konsept tasarım denmiş ama bunlar bildiğin storyboard, sahneyi anlatıyor. Konsept tasarım başka şey.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.