Şimdi Ara

Ubisoft, Prince of Persia: The Sands of Time Remake'in Grafikleri Hakkında Yorumda Bulundu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Prince of Persia: The Sands of Time Remake'in geçtiğimiz günlerde duyurulmasıyla birlikte oyunun grafikleri epey bir eleştirildi.

    Yeniden yapımı geliştiren Ubisoft Hindistan ekibi, TheMakoReactor ile gerçekleştirdiği röportajda bu eleştirilere yanıt verdi.

    Belirtilene göre oyun herhangi bir bütçe veya geliştirme süresi sıkıntısı çekmiyor. Oyun yaklaşık iki buçuk yıldır geliştiriliyor ve üzerinde çalışan kişi sayısı 170'i görmüş. Anvil oyun motoru açık dünya oyunlara göre tasarlandığı için bu oyunda bazı zorluklar yaratmış. Özellikle geri sarma ve ağır çekimde fakat bu da çok büyük bir sorun değil.
     
    Grafiklerin böyle görünmesinin ana sebebi ise sanat tarzı seçimi. Geliştirici ekibin en başından beri aklında bu tarz bir grafik oluşturma fikri varmış. Nostalji ve modern oyun arasındaki dengeyi tutturmak istemişler. 
     
    Prince of Persia: The Sands of Time Remake 21 Ocak 2021'de PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak. PlayStation 5 ve Xbox Series'te geriye uyumluluk aracılığıyla oynanabilecek. Duyuru fragmanı ve ilk detaylara buradaki haberden göz atabilirsiniz.




  • Namık Kemal’in sözü aklıma geldi direk
  • At yalanı inanan olursa :D
    Eskiden Ubisoft'u ne kadar birbirinin aynısı oyunlar yapsada multiplayer bakımından eğlenceli oyunlar yaptığı için seviyordum artık saçma sapan bir firma olma yolunda ilerliyor gibi geliyor artık.
  • Masalsı havayı bozmamak için böyle yapmışlardır demiştim ama bundan daha gerçekçi bir atmosferle de o masalsı havayı koruyabilirlerdi, bu karakter Warrior Within'den beridir çakma Alaaddin olmaktan çıkıp kendi tarzını oturttu. Tabi ki bu oyunda kimse Kalkıp da Hellblade veya The Last of Us 2 grafikleri beklemez ama en azından Assassin's Creed Unity grafiklerinde olsaydı gayet de memnun ederdi. For Honor'a bikaç ay önce gelen Prince of Persia DLC'sindeki Prince tasarımı bile çok daha gerçekçi duruyordu. Bu seri piyasadaki en baba geçinen AAA kalitesindeki kılıçlı oyunlara çok rahat kafa tutabilecek düzeyde (tabi üzerine düşerlerse) ama nerdeee varsa yoksa Assassin's Creed ki onun ilk oyunu zaten en başta POP devam oyunu olarak tasarlanmıştı sonradan yeni seri olması kararlaştırıldı ve olan bizim Prince'e oldu, şimdi ise güzelim seriyi böyle süründürüyorlar.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Animasyonlar ve manzaralar kaliteli olursa herkes beğenecektir

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Böyle grafik tarzı mı olur ya? Düşük grafikleri ile hala güzel görünmeyi başarabilen oyunları incelesinler biraz. Bu oyun resmen PS3'ün ilk dönemlerinde çıkmış gibi görünüyor. Çamur resmen.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Ubinin bu yuzsuzlugunu görünce bizim siyasiler aklıma geldi. Lan bunlar kargayı boyayıp bülbül diye satar adama da o eski bülbül niyetine alan mal kalmadı piyasada şimdi ki oyuncular cin gibi kimi kekliyon ubi.

    Neymiş sanat tarziymis haha haha.
    İyi o zaman her boktan şeye bu bahane gider biz böyle bir tarz benimsedik derler geçerler. MS boktan bir firma ama en azindan Halo infinity de bu bizim sanatsal anlayışımız demedi erteledi oyunu.

    Ubi yavrum boş yapma karşında mal yok.
    Sırf insanalrin beklentisi var diye bu oyun için bu kadar da aptal yerine konulma ki kullanıcı. Ahu ahh remakenin kralı iki oyun la capcomda hala. Resident evil remake ve resident evil 2 remake . 3 de grafik açısından iyi idi andak orjinal 3. Oyunun boku bile olamazdı oyundan 3 de 2 oranında kirpilma vardı.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Sıvamışlar iyice

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Boone

    Böyle grafik tarzı mı olur ya? Düşük grafikleri ile hala güzel görünmeyi başarabilen oyunları incelesinler biraz. Bu oyun resmen PS3'ün ilk dönemlerinde çıkmış gibi görünüyor. Çamur resmen.


    Çözünürlüğe alndanmaa... PS2 son dönemi oyunu gibi.
  • "özellikle geri sarma ve ağır çekimde fakat bu da çok büyük bir sorun değil." derken. Ac origins ve Odyssey de anvilde yapıldı combatta doğru zamanlama ile dodge yapınca zırt pırt zaman yavaşlıyo. A) Tak tak ...B) kim o ... A) Ubi Hindistan, odyseydeki zaman yavaşlatma kodunu isteyecektik... B) Al knk al, en kötü git odysey'i yapanlardan iste sen de karşılığında ağaç modeli falan ver.
  • 170 kişi böyle bir grafik yapıyor 7 kişilik ekipte üstelik hazır oyunda değil yeni oyunu Black Myth: Wu Kong hayvan gibi grafikle yapıyor. rezil herifler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • grafik sanat tarzı da o animasyonlar da mı sanat tarzı?

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Bu da mı sanat tarzı?

    Ubisoft, Prince of Persia: The Sands of Time Remake'in Grafikleri Hakkında Yorumda Bulundu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adol125 -- 12 Eylül 2020; 18:45:28 >
  • Yalancı ile ilgili tatsız bir durum yaşanmıyor tabi istediğiniz gibi sallayın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hintli ekipten ne beklersin ki? Adamlar 2.5 senede bunu yapabilmişler anca. Bütçe sınırsız diyor utanmadan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sanatınızı....................................... diyorum allah akıl fikir versin diyecem de ineğe taban ülkenin vatandaşından ne hayır gelir gördük leş gibi grafikler
  • Ubi kendinden utanmalı.
    Ubisoft, Prince of Persia: The Sands of Time Remake'in Grafikleri Hakkında Yorumda Bulundu
  • Sanat tarzı 2008'de çıkan Prince of Persia'da denendi zaten.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.