Şimdi Ara

PS5 Kutu İçeriği

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Hong Kong'lu distribütör, PlayStation 5 model numaralarını ve kutu içeriğini listeledi.

    PlayStation 5 diskli versiyon (CFI-1015A) ve dijital versiyon (CFI-1015B) DualSense kontrolcü, konsolu dikey veya yatay olarak kullanabilmeniz için stand, HDMI kablosu, AC güç kablosu, USB kablo ve kullanım kılavuzu içerecek.

    Ayrıca yeni nesil kontrolcünün özelliklerini tanıtmak için oluşturulmuş, yaklaşık birkaç saatlik bir deneyim sunacak Astro's Playroom oyunu konsola yüklü olarak gelecek.

    PlayStation 5 noel döneminde piyasaya sürülecek. Net çıkış tarihi ve fiyatlar henüz açıklanmadı.








  • Ethernet kablosu yok. Yillar yillar once vardi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ohh be çok iyi oldu Stand..Evimizdeki çoğuTV sehpası yatay raflara sahip olduğundan Stand lazım olacaktı..TR gibi bir ülkede en basit şeyleri 200-300'den sattıklarından bizi büyük bir kazıktan kurtardı...Bide konsol 400 Dolar oldumu tadından yenmez...
  • Son söylentilere göre dijital versiyonun 400 dolar, normal versiyonun 500 dolar olacağı söyleniyor.400 dolar çok iyi bir fiyat xbox series s'in satışlarını düşürebilir.Ülkemizdeki fiyatları tahminen xbox series s 5500tl,xbox series x 7000,8000 tl,ps5 dijital 6500 tl,ps5 normal ise 7500,8000 tl olabilir diye düşünüyorum.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Standın kutuya dahil olması gerçekten iyi haber.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: AlfieLowis

    Ethernet kablosu yok. Yillar yillar once vardi


    Yıl 2020

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Stand çıkması iyi olmuş. Ayrıca para vermeye gerek kalmadı.
  • Bugün yarın fiyatı açıklanacak dijital olanı tahminimce türkiyede vergiler dahilinde 4600 ile 5000 tl arasında olacağını size net olarak söyleyebilirim diğerini söylememe gerek yok xbox ile kıyaslanamaz derecede görsel güzelliği var olsada her iki cihaz fiyatı ve çıkacak oyunlarıyla cep yakacağa benziyor ben şahsen cihazı alıp yanına fifa 21 ekler 1 sene idare edeceğim yeni çıkan oyunlara hemen apışmadan geriden geleceğim level kasmanın anlamı yok 37 level oldum madalya vermiyorlar herneyse bu cihazı alıp oynamak isteyen tüm oyunseverlere gönüllerinden geçenlerin gerçekleşmesi dileğiyle hoşçakalın sağlıcakla oyunda kalın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.