Şimdi Ara

The Boys'un 2. Sezonu Başladı, Yeni Bir Video Paylaşıldı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
38
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    İlk sezonu 2019 yılında yayınlanan Amazon'un yayıncılığını yaptığı Garth Ennis ve Darick Robertson'ın aynı adlı çizgi romanından uyarlanan başarılı dizi The Boys'un ikinci sezonu başladı.
     
    Dizinin ikinci sezon ilk 3 bölümü bugün yayınlandı.. Geriye kalan 5 bölüm ise haftalık olarak yayınlanacak. 2 hafta sonra ise Butcher karakterine odaklanan kısa bir film yayınlanacak. Ayrıca diziden yeni bir video paylaşıldı. Onu da aşağıdan izleyebilirsiniz.
     
    Dizinin ikinci sezon yorumları oldukça iyi duruyor. Hatta çoğu kişi ilk sezondan daha iyi olduğunu söylüyor. Oyuncu kadrosunda Karl Urban, Jack Quaid, Antony Starr, Erin Moriarty, Dominique McElligott, Jessie T. Usher, Laz Alonso, Chace Crawford, Tomer Capon, Karen Fukuhara ve Nathan Mitchell gibi isimler bulunuyor. 
     








  • ilk sezonu baya iyiydi izlemeyenlere tavsiye edilir. klasik süper kahramanlar gibi değiller gerçekten bir süper kahraman olsaydı dünyada nasıl bencil egoist şovcu menfaatçi olacağını iyi anlatıyorlar

    belkide en önemli durum ise başrolledi süper kahramanın amerika bayrağı şeklinde pelerin takması
  • Butcher ın kısa filmi güzel olabilir. İyi karakter oluşturmuş yapımcılar. Zaten dizide doldurmadıkları boşluklar var yan karakter bazında.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.