Şimdi Ara

Christopher Nolan, Robert Pattinson'ın Batman'i İçin Heyecanlandığını Söyledi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
65
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Son zamanların popüler yönetmenlerinden olan, geçtiğimiz hafta yeni filmi vizyona giren Christopher Nolan, yeni Batman filmi hakkında açıklamada bulundu.
     
    Yeni batman filminin başrolü olan Robert Pattinson ile en son yayınlanan Tenet'te birlikte çalışan Nolan, bu konu hakkında Robert Pattinson ile çok fazla konuşmadıklarını, ancak Robert Pattinson'ın oynayacağı Batman için ayrıca heyecanlandığını ve Pattinson'ın iyi bir iş çıkartacağını söyledi.
     
    Nolan daha önce Batman karakteri için bir üçleme yapmıştı ve herkes tarafından sevilen filmler olmuştu. Sevilmesinin dışında oldukça da kaliteli filmlerdi. 
     
    Filmin yönetmenliğini Matt Reeves yapıyor. Mattson Tomlin ve Matt Reeves ise birlikte senaryoyu yazdı. Filmin oyuncu kadrosu ise şöyle: Robert Pattinson (Batman), Colin Farrell (The Penguin), Zoë Kravitz (Catwoman), Andy Serkis (Alfred Pennyworth), Paul Dano (The Riddler), Jeffrey Wright (Jim Gordon) ve John Turturro (Carmine Falcone). Filmin 1 Ekim 2021'de vizyona girmesi bekleniyor.
     








  • Vampir Batman :) Çok ama çok cılız da o sorun çözülür 3-5 ay steroidli ağırlık ile zaten imkan bol :) Oyunculuğu da becerir bu, geliştirdi kendini. İlk kim olduğunu ve kostümü, aracı görünce gülmüştüm ama fragman hoşuma gitti.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    Vampir Batman :) Çok ama çok cılız da o sorun çözülür 3-5 ay steroidli ağırlık ile zaten imkan bol :) Oyunculuğu da becerir bu, geliştirdi kendini. İlk kim olduğunu ve kostümü, aracı görünce gülmüştüm ama fragman hoşuma gitti.


    Sonuçta daha toy bir Batman, gelişimini göreceğiz. Sonraki filmlerde sağlam kas yapar.
  • Sürekli şu gelişir bu gelişir demenin manası yok bundan önce milyon tane süperkahraman filmi izlemiş biri olarak söylüyorum ki bu Batman'de pek de kayda değer revizyon beklemeyin, tecrübeyle sabittir. Nolan'a gelirsek her yeni Batman için heyecanlı olduğunu söyler tabiki kötülemesi hoş olmazdı. Bu Batman'in olmayan çok yanı var, ilk seneleri olsa bile kostümü berbat duruyor, sonuçta ilk dönemleri anlatılan ilk Batman filmi bu değil diğer yapımlara kıyasla baya ucuz cosplay sanki, maskedeki o ezik yüz ifadesi çok kötü, logo kötü (çizgiromanlarında da ilk yıllarında da buna benzer logo kullanılıyordu çizgiromanlarında ama sonradan değişmişti bunda değişeceği bile şüpheli) film genel olarak ucuz duruyor film değil de daha çok dizi gibi. Batman'in ilk yayınlandığı videoda kırmızı filtreyle yayınladılar şimdi son fragmanda ise Nirvana şarkısı koymuşlar arkaya bunları hafızası iyi olan bilir Daredevil dizisinden araklamışlar resmen bu kadar kopyalanmaz ama bir yapım. Çizgiromandan fırlamış gibi duran Ben Affleck'ten sonra vitaminsiz cılız Batman profili gerçekten berbat gözüküyor. Robert Pattinson'dan emo Bruce Wayne yapmışlar zaten bu adamdan o tiple ne Batman ne de Bruce Wayne olur yüz hatları bambaşka kostümlü hali de ortada işte, çene yapısı bile uymuyor karaktere. Zenci Gordon, zenci Catwoman gibi karakterlerin özüne hakaret etme saçmalıklarına girmiyorum bile Blade filminde de başrolü beyaz yapsınlar ne kadar saçma olur dimi ama? Film cast seçimi konusunda en kötü Batman projesi resmen, Colin Farrel'dan hayatta Penguin falan olmaz aşırı yakışıklı rol için ki yönetmen de bildiği için makyajla/efetkle değiştirmişler güzel olmuş ama bunu yapana kadar Penguin'e benzeyen bir sürü iyi ve daha ucuz oyuncu bulabilirdi, bu seçimi hangi kafayla yaptı bilemedim. Film 90'larda geçiyor gibi bir yapıda duruyor ilk açıklandığı gibi ama fragmanda herkesde çerçevesiz dokunmatik ekranlı telefonlar var bu durumda film günümüzde geçiyor. Bu filmin beğenilecek pek bir yanı yok bi de gerçekçi yapılmak isteniyormuş yani bu şu demek; adamakıllı dövüş sahneleri, uçuk kaçık hareketler beklemeyin kısacası çizgiromandaki Batman'i göstermeyi gene beceremeyeceğiz. Bunu Nolan son filminde gümlese de üçlemenin geneline bakarsak çok güzel yaptı ama artık aynı şeyi tekrar izlemenin anlamı yok herkes yıllardır çizgiromanlardaki Batman'i görmek istiyor, aslında Ben Affleck ile zaten bunu başarmışlardı kostümde ufak bir revizyon ve solo bir karanlık/ciddi Batman filmi çekilseydi bu adamla ortalığı sallardı net(gerçi role geri de döndüğü açıklandı neyseki) ancak bu garibanımsı Batman çok dış kapının dış mandalı kalacak. Son olarak filmde sadece ambiyansın karanlık/ciddi havada olması güzel ama yıl olmuş 2020 Batman filmi için kalitenin aktığı bir yapım şart bu kadar imkan varken Batman Arkham oyunlarına yakın bir film çekmek dururken böyle diziden fırlama Nightwing gibi Batman hiç olmamış, buarada Pattinson'dan güzel Nightwing olurmuş fragmanda bunu anladım.




  • Şimdi reklamlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    Sürekli şu gelişir bu gelişir demenin manası yok bundan önce milyon tane süperkahraman filmi izlemiş biri olarak söylüyorum ki bu Batman'de pek de kayda değer revizyon beklemeyin, tecrübeyle sabittir. Nolan'a gelirsek her yeni Batman için heyecanlı olduğunu söyler tabiki kötülemesi hoş olmazdı. Bu Batman'in olmayan çok yanı var, ilk seneleri olsa bile kostümü berbat duruyor, sonuçta ilk dönemleri anlatılan ilk Batman filmi bu değil diğer yapımlara kıyasla baya ucuz cosplay sanki, maskedeki o ezik yüz ifadesi çok kötü, logo kötü (çizgiromanlarında da ilk yıllarında da buna benzer logo kullanılıyordu çizgiromanlarında ama sonradan değişmişti bunda değişeceği bile şüpheli) film genel olarak ucuz duruyor film değil de daha çok dizi gibi. Batman'in ilk yayınlandığı videoda kırmızı filtreyle yayınladılar şimdi son fragmanda ise Nirvana şarkısı koymuşlar arkaya bunları hafızası iyi olan bilir Daredevil dizisinden araklamışlar resmen bu kadar kopyalanmaz ama bir yapım. Çizgiromandan fırlamış gibi duran Ben Affleck'ten sonra vitaminsiz cılız Batman profili gerçekten berbat gözüküyor. Robert Pattinson'dan emo Bruce Wayne yapmışlar zaten bu adamdan o tiple ne Batman ne de Bruce Wayne olur yüz hatları bambaşka kostümlü hali de ortada işte, çene yapısı bile uymuyor karaktere. Zenci Gordon, zenci Catwoman gibi karakterlerin özüne hakaret etme saçmalıklarına girmiyorum bile Blade filminde de başrolü beyaz yapsınlar ne kadar saçma olur dimi ama? Film cast seçimi konusunda en kötü Batman projesi resmen, Colin Farrel'dan hayatta Penguin falan olmaz aşırı yakışıklı rol için ki yönetmen de bildiği için makyajla/efetkle değiştirmişler güzel olmuş ama bunu yapana kadar Penguin'e benzeyen bir sürü iyi ve daha ucuz oyuncu bulabilirdi, bu seçimi hangi kafayla yaptı bilemedim. Film 90'larda geçiyor gibi bir yapıda duruyor ilk açıklandığı gibi ama fragmanda herkesde çerçevesiz dokunmatik ekranlı telefonlar var bu durumda film günümüzde geçiyor. Bu filmin beğenilecek pek bir yanı yok bi de gerçekçi yapılmak isteniyormuş yani bu şu demek; adamakıllı dövüş sahneleri, uçuk kaçık hareketler beklemeyin kısacası çizgiromandaki Batman'i göstermeyi gene beceremeyeceğiz. Bunu Nolan son filminde gümlese de üçlemenin geneline bakarsak çok güzel yaptı ama artık aynı şeyi tekrar izlemenin anlamı yok herkes yıllardır çizgiromanlardaki Batman'i görmek istiyor, aslında Ben Affleck ile zaten bunu başarmışlardı kostümde ufak bir revizyon ve solo bir karanlık/ciddi Batman filmi çekilseydi bu adamla ortalığı sallardı net(gerçi role geri de döndüğü açıklandı neyseki) ancak bu garibanımsı Batman çok dış kapının dış mandalı kalacak. Son olarak filmde sadece ambiyansın karanlık/ciddi havada olması güzel ama yıl olmuş 2020 Batman filmi için kalitenin aktığı bir yapım şart bu kadar imkan varken Batman Arkham oyunlarına yakın bir film çekmek dururken böyle diziden fırlama Nightwing gibi Batman hiç olmamış, buarada Pattinson'dan güzel Nightwing olurmuş fragmanda bunu anladım.
    bu film ayrı bir evrende duracak. reeves kendi evrenini buradan geliştirecek. şimdi gelelim bu batman'in kaslı olma fetişizmine. ben affleck çok mu kaslıydı? veya keaton çok mu kaslıydı ama iyi batman performansları sergilediler. kostüm konusunda ise neden insanlar beğenemediler bu kostümü hiç anlamıyorum. gayet güzel kostum hattabenim için bu zamana kadarki en iyi kostümlerde ilk üçe rahat girer. biraz gaslight biraz gothic müthiş bir dizayn. catwoman'ın batman'e fragmanda bakışı zaten karakterin daha gelişim aşamasında olduğunu gösteriyor. eleştirmeyi alakasız buluyorum. ben affleck ile devam edilseydi arkham serisindeki gibi bir film izleyebilirdik ama o ara affleck ile olmadı. olmamasının sorumlusu ise wb brostan çok affleck'te idi. direkt pat diye yeni bir karakter ile arkham serisi de zor duruyor. filmin cast'ı müthiş. bu cast konusunda zaten eleştiri yapanlar ters köşe olmaktan bıkmadı. işin ironik yani esasında kariyet olarak uzun ve iyi bir geçmişe sahip olan jared leto cast konusunda başarısız oldu, ayer'in sorumluluğu da var elbet. çizgiroman batman'leri için animated serilerini izleyebilirsiniz hocam. ben çizgiroman karakterlerinin gerçek hayata uyarlanması taraftarıyım. bu çizgiroman filmi istiyorumcuların da bu konuyu açması lazım uzun uzun ben anlamıyorum tam olarak ne demek isteniyor. marvel bile nolan'ın serisinin üzerinden gerçek bir ironman çekeret evreni başlattı. colin farrel'e gelince ise sırf kovalamaca sahnesindeki sesi ve hareketi bile çok iyi olacağını gösterdi. bu film iyi olacak. reeves kendini maymunlar cehenneminde kanıtladı ve uzun süre bu proje üzerine düşündü. senaryo düzeltildi, ertelendi ve en sonunda projeye başlandı. uzun süredir reeves'ten harekete geçmesi beklendi.




  • Şimdi reklamlar
  • affeckin olayı tam bruce wayne gibi görünmesiydi batman kostümü aşırı kötüydü direk gelişim yapmak varken direk bodoslama daldılar süperman olayına avengersa yetişelim diye içine ettiler neyseki akıllandılar şimdi gelişim sürecine dahil bir batman evreni görecez yeni batman zamanla gelişeceği için tam bruce olarak görünmüyor gençlik yıllarını görecez nolanın batmanı de iyiydi ama bruce wayne olarak oturmamıştı o oyuncu bakalım robert umarım altından kalkar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.