Şimdi Ara

Halo Infinite'in 2022'ye Erteleneceği ve Xbox One Sürümünün İptal Edileceği Söylentileri Yalanlandı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
78
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Halo Infinite'in 2020 noel döneminden 2021'e ertelenmesinden sonra oyunun geliştirme sürecinde birtakım sorunlar olduğuna dair bazı söylentiler ortaya atıldı.
     
    ResetEra kullanıcısı Sponger'dan gelen bu söylentiler oyunun 2022'ye erteleneceği ve Xbox One versiyonunun iptal edileceği yönündeydi fakat oyunun geliştiricisi bunları yalanladı.
     
    343 Industries topluluk yöneticisi John Junyszek tarafından belirtilene göre "Çok sayıda sahte sızıntının olduğunu görüyoruz. Lütfen her okuduğunuza inanmayın. 2021 çıkış tarihini ve destekleyeceğimiz cihazlar ve platformları değiştirme planımız yok. Halo Infinite'i her bir cihaz ve platformda olabilecek en iyi olacak şekilde geliştiriyoruz." 
     
    Halo Infinite 2021'de Xbox Series X, Xbox One ve PC için çıkacak.








  • Resident Evil 8'in PS5 sürümünün düzgün çalışmadığı yalanı da bu resetera'dan çıkmıştı, sonra bunu diyen adamın moderatörlüğünü mü almışlardı ban mı yemişti bilmiyorum.

    Bundan sonra bu siteden yayılan hiçbir şeye inanmamak lazım. Hatta resmi ağızdan açıklama gelmedikçe nereden çıkarsa çıksın cins cins haberlere inanmamak lazım.
  • Bana göre Halo Infinite, 2021'in ikinci çeyreğinde çıkış yapar. 2022'ye bırakmazlar. Ayrıca adamlar ne kadar platformda oyun oynatabilirsek o kadar iyi diyor, haberde Xbox one versiyonu iptal olacak yazıyor. İnsan sallarken biraz gündemi takip eder.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Xbox One X için de grafikleri daha düşük, daha düşük fps'li bir sürüm çıkartırsın anlarım da gelip ilk Xbox One'a bile oyunlar çıkacak demek, yeni nesil exclusive oyunlardan bir şey beklemeyin demekle aynı, teknolojiyle beraber yeni oyunlarda yeni denemeler yapılır, hikayesi olağanüstü değilse, sıradan bir gameplay olacağı açık, grafikler de ne kadar istenirse de hep düşük duracak, bulut sistemin halihazırda varken, ona güvenip Xbox One'a bu şekilde getirmek daha doğru olacaktı...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.