Şimdi Ara

Yeni Batman Filminin Logosu ve Jim Lee'nin Filme Özel Yaptığı Çizim Paylaşıldı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
72
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yeni Batman filminin yani The Batman filminin resmi logosu ve ilk resmi sanat tasarımı paylaşıldı.
     
    Bugünün sabah saatlerinde paylaşılan yeni Batman sembolü de bu şekilde onaylanmış oldu. Yeni logoda fark edebileceğiniz gibi siyah ve kırmızı renk tonları bulunuyor, aynı diğer görüntülerde de olduğu gibi. Çizim ise birçok Batman eserinde çizerlik yapan Jim Lee'ya ait.
     
    Bahsi geçen görselleri aşağıda bulabilirsiniz. Filmin yönetmenliğini Matt Reeves yapıyor. Mattson Tomlin ve Matt Reeves ise birlikte senaryoyu yazdı. Filmin oyuncu kadrosu ise şöyle: Robert Pattinson (Batman), Colin Farrell (The Penguin), Zoë Kravitz (Catwoman), Andy Serkis (Alfred Pennyworth), Paul Dano (The Riddler), Jeffrey Wright (Jim Gordon) ve John Turturro (Carmine Falcone). Filmin 1 Ekim 2021'de vizyona girmesi bekleniyor.
     
     
      








  • Siyahi haklarına kesinlikle saygı duymalıyız fakat siyahi Jim Gordon kesinlikle kabul edilemez. DC yine yanlış yolda maalesef. O kadar güzel karakteri bir araya getirip doğru dürüst bir Batman filmi yapamadılar. Şahsen Dark Knight üçlemesinin yanına bile yaklaşacağını sanmıyorum. Belki Batman v Superman ve Justice League filmlerinden biraz iyi olabilir.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: metOO93

    Siyahi haklarına kesinlikle saygı duymalıyız fakat siyahi Jim Gordon kesinlikle kabul edilemez. DC yine yanlış yolda maalesef. O kadar güzel karakteri bir araya getirip doğru dürüst bir Batman filmi yapamadılar. Şahsen Dark Knight üçlemesinin yanına bile yaklaşacağını sanmıyorum. Belki Batman v Superman ve Justice League filmlerinden biraz iyi olabilir.
    o maskenin altında bir zenci çıkarsa hiç şaşma.süpriz yaptık şaşırtmak için derler.
    koca kaptan amerika ve örümcek adam zenci oldu batman mi olamıcak :)))
    yakında bütün süper kahramanlar zenci olacak.
  • nedense kırmızı tonu görünce bruce wayne nin babası paralel evrende batman olduğu bir hikaye geliyor eğer öyle olursa alırım bir bilet
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.