Şimdi Ara

Ben Affleck ve Michael Keaton, Batman Rolü ile The Flash Filminde Bulunacak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
53
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Birçok sorunla karşılaşan The Flash filmi için sonunda bazı şeyler netleşmeye başlıyor.
    Bir süredir söylentileri dolanan haberler resmi olarak bugün onaylandı.
     
    Açıklamaya göre daha önce Batman'i canlandıran Michael Keaton ve Ben Affleck, The Flash filminde Batman rolü ile bulunacak. Filmin Flashpoint Paradox hikayesini işleyeceği zaten onaylanmıştı. 
     
    İki Batman'in olması da bu yüzden oldukça normal. Bu film ile de yeni The Batman film evrenine bağlanabilir tüm hikaye. Filmin yönetmeni Andy Muschietti, Keaton'ın Batman rolünün oldukça önemli olduğunu söylerken, Ben Affleck'in Batman'in de daha duygusal bir şekilde filmde bulunacağını söyledi.
     
    The Flash filmi 3 Haziran 2022'de vizyona girecek. Filmin yönetmenliğini Andy Muschietti, senaristliğini ise Christina Hodson üstleniyor.
     








  • Başarılı olsun da sonyyi live action spider-verse için cesaretlendirsin
  • Umarım The Batman filmi söylendiği gibi bağımsız olarak üçleme şeklinde olur ve biter gider, Ben Affleck'in geri dönüşünün kalıcı olması daha iyi olur bence, sonuçta o evrenin Batman'i oydu. Zaten Matt Reeves The Batman ile başlayan solo film serisinin hiç bir şekilde sinematik evrene bağlanmayacağını defalarca söylemişti. Robert Pattinson'ın Batman olarak ekibe gelmesi ise çorbaya dönmüş sinematik evreni daha da karıştıracaktır, herkes yerinde kalmaya devam etsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Punisher155 -- 20 Ağustos 2020; 23:51:45 >
    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Ben Affleck ile çok sağlam bir Batman portresi yaratma fırsatını kaçırdılar bence. DC sürekli eline yüzüne bulaştırıyor. Film haklarını adam gibi bir firmaya satsalar bari. Dark Knight üçlemesinden beri adam gibi bir DC filmi çıkmadı maalesef. Çok seviyorum Batman evrenini ama işte beceremiyorlar. Gotham ayarında bir diziye bile razıyım. Filmlerin yanında oldukça düşük bütçesine rağmen Gotham dizisi şu kıytırık Batman v Superman ve Justice League filmlerinden kat ve kat iyidir.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.