Şimdi Ara

DC FanDome Etkinliğinden Fragman Paylaşıldı, 2. FanDome Etkinliği Duyuruldu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
20
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Comic-Con'a katılmayıp kendi etkinliğini düzenleyen DC'nin DC FanDOme etkinliğinden bir fragman paylaşıldı ve ikinci bir etkinlik duyuruldu. Bahsi geçen fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz. 
     
    Duyurulan ikinci FanDome etkinliği aslında 22 Ağustos'ta izleyeceğimiz etkinliğin ikinci kısmı. Hayranlar iki bölüm halinde yayınlanmasını istedikleri için, etkinlik ikiye bölündü ve ikinci bölüm Eylül ortasına yani 12 Eylül'e atıldı. Sadece fragmanlarını bekleyenler için çok değişiklik olmayacak.
     
    Daha önce bu haberimizde paylaştığımız etkinlik takvimi hala aynı. Kısacası büyük panellerin hepsi hala aynı saatinde bir şey değişmedi. Eylül ortasındaki etkinliğin detayları ilerleyen süreçte belli olacaktır.
     








  • Yeni Batman'i ve Suicide Squad'ı ilk etkinlikte gösterseler bari.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Hangi fan kitlesi etkinliğin ikiye bölünmesini istedi acaba normalde fanların böyle talepleri asla olmaz herşeyi görmek ister, mantık dışı olmuş bu durum (tabiki eğer firmanın uydurması değil ise) zaten gösterilcek şeyler altı üstü teaser veya trailer yani gelecek projelerle ilgili bilgi sahibi olucaz. İlk defa doyurucu bir etkinlik geliyor demiştim bu yıl o da ikiye bölündü. Ne diyim artık en azından yeni Batman oyununu ilk bölümde görücez bu da bişey.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Etkinlikte çoğu sunum üst üste geliyordu bu yüzden bu yolu seçmişler o çok belli. En önemli etkinlikler yine 22 ağustosta yapılacak film-oyun, sadece dizi ve eğlence etkinlikleri ertelendi.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.