Şimdi Ara

George R.R Martin, The Winds of Winter Kitabını Bitireceğine Yemin Etti

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
58
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Game of Thrones serisinin uyarlandığı Song of Ice and Fire serisinin yazarı George R.R Martin, sıradaki kitabı The Winds of Winter'ı bitireceğine dair yemin etti.
     
    Uzun zamandır beklenen kitaptan bir süre önce umutlar kesilmeye başlanmıştı ki salgın dolayısıyla herkes eve kapanınca George R.R Martin, salgın süresince kitabı yazacağını açıkladı. Kendi sitesi üzerinden yaptığı açıklamalar ile sürekli güncelleme yapan George R.R Martin, salgın günlerinden yakınırken bir yandan da kitabı bitireceğine dair yemin etti.
     
    Salgın sebebiyle sürekli evde kalan George R.R Martin, artık günleri, haftaları ve ayları birbirine karıştığını söyledi. Önceden arada bir film izlemek veya yemek yemek için dışarı çıktığını söyleyen George R.R Martin, Mart'tan bu yana bunların hiçbirini yapamadığını söyledi.
     
    George R.R Martin, kitabın 2021 yılında yayınlanmasını beklediğini söylemişti en son.
     








  • Dizi tutunca, dinin imanın para oldu. Sadece dizi finali için 2 yıl boyunca yattın parasını alıp. İş işten geçince yeminler et bakalım kime yaranabileceksin çöp adam!

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • GOT da yaptığı gotluk yüzünden ne kadar küfür edilse az diyeceğim birisine döndü. Git güzel bir son sezon ile efsane bir dizi yapıp bırak, insanlar sanatınla sana saygı duysun ama nireee 3 kuruş fazla paraya kariyerini çöpe attı resmen. Bundan sonra zor tutar sesin ürünlerin, yıktın o güveni. Bütün bölümlerini izledim ama son bölüm hariç, düşünün yıllarca bir diziyi izle ve en son bölüm o kadar berbat olsun ki dönüp izlemeye gerek bile duyma, işte GOT bunun en büyük örneği

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dizi konusunda bu adamın bir suçu yok. Kafayı başka projelerle bozmuş, ellerinde kaç sezon parlattıkları seriyi çöpe atan D&D' nin suçu tamamen. Yazarla anlaşmazlıklar yaşamayıp paralel gitselerdi 5. ve 6. sezon çok daha iyi olurdu 7 ve 8 de rezalet olmazdı.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Ortada kitap mı kaldı. Kaç yıl geçti üzerinden bekliyoruz artı olarak dizi ister istemez hayalgucumuzude baltalayacak

    Şunu zamanında yazaydin ne olurdu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bitiremeden ölüp gidecek diye korkuyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.