Şimdi Ara

Orwell's Animal Farm PC ve Mobil için Duyuruldu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
25
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Yayıncı The Dairymen ve Reigns'in arkasındaki geliştirici Nerial, George Orwell'in 75 yıl önce bugün yayınlanan Hayvan Çiftliği romanını temel alan macera oyunu Orwell's Animal Farm'ı duyurdu.

    Bu sonbaharda PC (Steam) ve mobil için çıkacak.
     
    Tüm hayvanların eşit olduğu fakat bazı hayvanların öbürlerinden daha eşit olduğu macera oyunu Orwell's Animal Farm, sistem eleştirisi içeren yergi türünün başyapıtlarından biri olarak kabul edilen Hayvan Çiftliği romanını deneyimleme imkanı sunacak.
     
    Oyuncuyu alegorik bir devrimin merkezine yerleştirecek oyunda hangi hayvanların isteklerini yerine getireceğinizi, hangilerini görmezden geleceğinizi veya ikinci plana atacağınızı seçerek çiftliğin kaderini belirleyecek kritik olaylara etki edeceksiniz. Kaynaklarınızı dengelemek için stratejiler geliştirecek, çiftliği savunacak ve hayvan nüfusunu mutlu tutmaya çalışacaksınız.
     
    Oyunun anlatımını Assassin's Creed: Origins'te Bayek'i oynayan Abubakar Salim üstleniyor. Yönetmen ise daha önce Everybody’s Gone To The Rapture, Alien: Isolation, The Witcher 2 ve The Witcher 3 gibi projelerde görev almış Kate Saxon.

    Duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.








  • İlginç olabilir. Almasam bile en azından oynayan birinden görmek isterim

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.