Şimdi Ara

Birds of Prey'deki Jurnee Smollett, Black Canary Dizisi ile Role Dönmek İstediğini Söyledi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
35
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    DC evrenindeki karakterlerden biri olan, uzun yıllardır Arrow-verse tarafında gözüken Black Canary karakterini, geçtiğimiz aylarda vizyona giren Birds of Prey'de de görmüştük. 
     
    Birds of Prey filminde karakteri canlandıran Jurnee Smollett, bu karaktere tekrar dönmek istediğini söyledi. Bu karakteri sevmesini bir sır olmadığını söyleyen Jurnee Smollett, Black Canary'e odaklanan bir dizi yapıldığında karakteri tekrar oynamak istediğini açıkladı. 
     
    Jurnee Smollett'i dün yayınlanan Lovecraft Country dizisinde de ana karakterlerden biri olarak görebiliyoruz. Kendisi zaten başarılı bir oyuncu. Bu yüzden güzel bir Black Canary dizisi çekilirse kimsenin karşı çıkacağını sanmıyorum.
     
    Birds of Prey, 7 Şubat 2020'de vizyona girmişti. Ortalama yorumlar alan film, gişede istediği başarıyı yakalayamadı. Bu yüzden devam filmi planları biraz sıkıntıya girdi. Ancak yine de ortada kesinleşmiş bir şey yok. 
     








  • Bırakın Birds of Prey'i de Harley Quinn filmleri yapın en az bir tanesi de Joker filmi gibi dram olsun. DC karakterlerinin kişiliklerinin altına indiğinde derin psikolojik sorunlar görebiliyorsun. Buna kıyasla Marvel karakterleri çok yüzeysel kalıyor ama yapımcılar nedense Marvel'a özenip kişiliği olmayan filmler yapıyorlar. Harley Quinn de keza Joker gibi başarı elde edebilir. Mesela Riddler ve Penguen Gotham dizisinde çok iyi işlenmiş ve karakter gelişimleri oyuncu başarısıyla birleşip fena olmayan hikayeler çıkarmıştı.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: metOO93

    Bırakın Birds of Prey'i de Harley Quinn filmleri yapın en az bir tanesi de Joker filmi gibi dram olsun. DC karakterlerinin kişiliklerinin altına indiğinde derin psikolojik sorunlar görebiliyorsun. Buna kıyasla Marvel karakterleri çok yüzeysel kalıyor ama yapımcılar nedense Marvel'a özenip kişiliği olmayan filmler yapıyorlar. Harley Quinn de keza Joker gibi başarı elde edebilir. Mesela Riddler ve Penguen Gotham dizisinde çok iyi işlenmiş ve karakter gelişimleri oyuncu başarısıyla birleşip fena olmayan hikayeler çıkarmıştı.


    Gotham dizisi james gordon karakteri için çok iyi işlenmiş ama batman karakteri için resmen felaket çok kötüydü kusasım geldi kötü adamların bazıları iyi işlensede büyük bir kısmı çok kötüydü bide konuya dönücek olursak Black Canary rolünü tekrar oynamasın kalsın.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.