Şimdi Ara

Ghost of Tsushima Japonya'da En Çok Satan PS4 Oyunu Olmayı Başardı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
96
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Feodal Japonya döneminde geçen açık dünya aksiyon macera oyunu Ghost of Tsushima, Japonya'da PlayStation 4'ün en çok satan oyunu haline geldi.

    Famitsu'nun verilerine göre, Ghost of Tsushima Japonya'da dört haftadan kısa bir sürede 330 binden fazla kutulu sürüm satarak bir önceki rekor sahibi Marvel's Spider-Man'i geride bırakmayı başardı.

    Ghost of Tsushima'nın satış başarısı sadece bununla sınırlı değil. Dünya genelinde ilk üç gününde 2.4 milyondan fazla satarak PlayStation 4'ün en hızlı satan birinci parti yeni IP'si olması ve Temmuz ayında ABD'de en çok satan oyun olması satış başarılarından sadece birkaçı.








  • Bu oyuna başlamayı düşünen arkadaşlar, oyunda ilerledikçe çeşitli samuray dövüş ve savunma teknikleri açılıyor, sonra bunları geliştirmeye başlıyorsunuz. Karakterinizin gardını alma şeklini saldıracak olan düşman tipine göre siz belirliyorsunuz, çok etkili saldırılar yapıp seri bir şekilde herkesi doğrayabilirken, aynı zamanda ne olduğunu anlamadan yerle bir olmanızda mümkün.

    Yani AC oyunlarındaki gibi araya dalıp herkese tekdüze bir şekilde kılıç sallayarak oynamıyorsunuz bu oyunu. Sürekli stil değiştirmeniz lazım düşman tipine göre. Güzel düşünülmüş bir genel dövüş mekaniği var. Çevre zaten sanat eseri, animasyonları ise ben çok beğenmedim bi tek bu açıdan eksik bir oyun.
  • PS4 de Platin yaptığım tek oyun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu yılın en çok zevk alarak oynadığım Oyunu.İnşallah Japonya temalı daha çok Oyun görürüz Japonların dilinede kültürünede aşığım.Keşke bütün Oyunlarda japonca seslendirme olsa. Last of Ous 2 de çok çok iyi be Goty nin şu oyunu almasını okadar çok isterim muhteme . ast of Ous 2 alacaktırda şu Oyun alsa çok sevinirim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İndirimde 120 TL'leri görünce alırım...
  • Ucuzlasın alır oynarız ortalama bir oyun öyle baş yapıt yapılacak bir yanı yok, japon açık dünya ve pandemi nedeniyle böyle sattı yoksa videolardan görünen öyle baş yapıt değil ortalama
  • pandemiye rağmen bu kadar kutulu satış yapması cidden büyük bir başarı

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Korelilerin "Amerikalılar Japon kültürü üzerine bir oyun yapma küstahlığını nereden buluyor" diye eleştirirken (koreliler zaten Asya'nın ne oldum deliliğine oynar oldular son dönemde) Japonların oyunu sevip benimseyip ülkede fiziksel kopya dahil en çok satılan oyunu yapmaları da ilginç bir ironi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.