Şimdi Ara

Maisie Williams'ın Başrolünde Olduğu Korku Filmi The Owners'dan Fragman Paylaşıldı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
24
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Hermann and Yves H.'in Une Nuit de Pleine Lune isimli çizgi romanından esinlenen korku filmi The Owners'dan yeni fragman paylaşıldı.
     
    Filmin yönetmenliğini Julius Berg üstleniyor. Senaristliğini ise Julius Berg ve Mathieu Gompel üstleniyor. Film 4 Eylül'de hem dijital olarak satışa sunulacak hem de vizyona girecek. Bahsi geçen fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz.
     
    Filmin başrolünde ise Game of Thrones dizisinde Arya Stark rolü ile tanınan Maisie Williams bulunuyor. Diğer oyuncular ise şöyle: Sylvester McCoy, Rita Tushingham, Jake Curran, Ian Kenny ve Stacha Hicks. 
     
    The Owners, bir grup gencin hırsızlık yapmak için girdikleri evde, evin sahipleri tarafından yakalanmalarını ve işlerin korkunç duruma dönüşmesini konu alıyor.
     








  • Ve zaten olmayan kariyerinin sonunun başlangıcı da başlamış olur. Bir bu bi de diğer starkımsı şımarık kendini bi şey sanan sophie oyunucumsu da aynı kaderi paylaşacak. Azalarak bitin.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    Ve zaten olmayan kariyerinin sonunun başlangıcı da başlamış olur. Bir bu bi de diğer starkımsı şımarık kendini bi şey sanan sophie oyunucumsu da aynı kaderi paylaşacak. Azalarak bitin.


    Nasıl bir nefrettir bu ya. Çok garip insanlar var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.