Şimdi Ara

Fall Guys Kısa Sürede Popüler Olmayı Başardı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Yayıncılığını Devolver Digital ve geliştiriciliğini Mediatonic'in üstlendiği çok oyunculu parti oyunu Fall Guys: Ultimate Knockout 4 Ağustos'ta çıkışını gerçekleştirdi ve oyun kısa bir sürede oldukça popüler olmayı başardı.

    İlk 24 saatte 1.5 milyondan fazla oyuncuya ulaştı.

    Steam'de şu anda en çok satanlarda birinci sırada ve bugün 124,772 eş zamanlı kullanıcı sayısını görerek Grand Theft Auto V'in önünde dördüncü sırada yer aldı.

    Ayrıca Twitch'te en çok izlenen oyunlarda League of Legends'ın ardında ikinci sırada bulunuyor.

    Yüksek oyuncu sayısı bazı sunucu problemlerine de yol açtı fakat geliştirici ekip sorunu biraz olsun çözmüş gibi görünüyor.

    Fall Guys: Ultimate Knockout PlayStation 4 ve PC üzerinde ulaşılabilir durumda. Ağustos 2020 PlayStation Plus ücretsiz oyunlarından biri ve Steam'de 38,00 TL'den satışta.

    Oyunla ilgili yazımızı buradan okuyabilirsiniz.

    Çıkış fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.








  • Oyunu oynamadım veya izlemedim ama trailer'a bakınca transformice gibi bir oyun olduğu izlenimi verdi. O oyunun temel mantığı düzgün bir oyuna oturtulursa gayet başarılı olabilecek bir mantık.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Zaten twitch çöplüğü sayesinde popüler oldu.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Şu resme bakınca bile güldüm baya eğlenceli baya halkımız beleş baklavaya saldırıyor görüntüsü oluşuyor süper eğlenceli PS plus da denedim yoksa para verip denemek zor gelirdi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun oynamak eglenmek ,stress atmak icin yapilmali.Bu oyunda bunu cok iyi yapmis.Online oyun cok oynardim cogu oyun toksit oyunculari,cesitli eslestirme algoritmasi,ulkenin kotu baglanti sorunu vs derken sinir sistemimi iflas ettirdigi icin ara verdim.Bu oyunu ne zaman acsam eglenip stress atip cikiyorum.Hakli bir basari olmus.Hayat araligi umarim uzun soluklu devam eder,sabun kopugu gibi cabuk yok olup gitmez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eger güncel tutabilir map ekler rekabetçi bir sistem hazırlarlarsa çok iyi yere gelebilir.Online oyun sevenler için zevkli bir oyun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yayıncıların gücü diyebiliriz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.