Şimdi Ara

Ubisoft Yöneticilerinden Tommy François Şirketten Ayrıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
58
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Ubisoft'un bazı üst düzey yöneticilerine yönelik ortaya çıkan cinsel istismar ve ahlaksız davranış suçlamalarının ardından şirketten ayrılıklar devam ediyor.

    Splinter Cell kreatif direktörü Maxime Béland, Ubisoft Kanada stüdyolarının yönetim müdürü Yannis Mallat, global insan kaynakları sorumlusu Cecile Cornet ve kreatif ekibin lideri Serge Hascoët'ten sonra bu sefer Tommy François şirketten ayrıldı.
     
    Tommy François 2006'da Ubisoft'a katılmıştı. Editoryal ve yaratıcı ekibin başkan yardımcısı görevini yürütüyordu ve şirket içindeki rolü oyunlara onay verip vermemek ve yeni oyun serileri geliştirmekti. 
     
    Ubisoft, GamesIndustry.biz'e yaptığı açıklama ile şirketten ayrıldığını doğruladı.




  • Yanlış anlamadıysam "Kopyala-Yapıştır" yapanlardan birisi de bu herhalde.
  • Hadi bakalım bu Ubisoft’un son şansı.Ya içindeki zararlı parazitleri böyle temizleyecek özüne dönecek yada küçüldükçe küçülecek.Adamların her fragmanında 72 milletten insan kopyala-yapıştır diye yorum yazıyor.Yeni kaliteli IP’ler dışında başka seçenekte kalmadı zira geçtiğimiz yıllarda ellerindeki bütün yapımlara zarar verecek derecede kötü işler yaptılar.Artık kimse ne Far Cry ismine nede AC ismine güvenir.
  • Editoryal ise gitmesi iyi olmuş. Tutmayın şu oyunlar için fotokopi makinasını kullananları.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • "... şirket içindeki rolü oyunlara onay verip vermemek ve yeni oyun serileri geliştirmekti." Kısacası adam hiçbir cacık yapmadan bunca sene para kazanmış.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Ya tamamen yok olacaklar, kötü ve kopya bir firma olarak anılacaklar ya da küllerinden doğup herkesin içinden geçecekler. Son oyunlarını çoğu kişi beğenmese de benim hoşuma gidiyor güzel oyunları var ama pazartesi giydiğin kıyafetin başka rengini salı giyiyorsun gibi hissettiriyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.