Şimdi Ara

Apex Legends Cross-Play Desteği Konsol Oyuncuları ile PC Oyuncularını Eşleştirmeyecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Oynaması ücretsiz battle royale oyunu Apex Legends için cross-play desteği yolda ve Respawn Entertainment yazılım mühendisi Jake Smullin özellikle konsol oyuncularının merak ettiği bir konuyu detaylandırdı.
     
    Belirtilene göre takımınızda PC oyuncusu olması durumunda oyun sizi PC lobisi ile eşleştirecek. Diğer durumda konsol oyuncuları sadece kendi arasında eşleşecek.
     
    Jake Smullin "Eğer takımınızda PC oyuncusu varsa PC crossplay lobilerinde olacaksınız. Çok sayıda konsol oyuncusunun bu konu hakkında endişelendiğini görüyoruz fakat endişelenecek bir şey yok." diye belirtti.

    Apex Legends şu anda PlayStation 4, Xbox One ve Origin üzerinde ulaşılabilir durumda. Switch ve Steam sürümleri ve cross-play desteği bu sonbaharda gelecek. Ayrıca bu yıl sonunda oyunun mobil cihazlara gelmesi de planlanıyor.




  • konsolda klavye mouse desteği gelecek mi acaba bu konu hakkında henüz bilgi vermediler sanırım. lobiye göre değilde output matchmaking yapsalar çok daha iyi olacak bence. konsolda klavye mousela oynamak isteyen çok oyuncu var.
  • Onun adı o zaman crossplay olmuyor zaten beraber oynanamayacaksa
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.