Şimdi Ara

John Boyega, Star Wars Evrenine Tekrar Dönmeyeceğini Belirtti

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
29
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Bilim kurgunun en önemli isimlerinden biri olan, ancak son dönemdeki başarısız işleri ile oldukça fazla olumsuz eleştiriye maruz kalan Star Wars markasının son film üçlemesi geçtiğimiz yıl bitmişti.
     
    Bu son üçleme diğer kötü yapımlara göre çok daha fazla olumsuz eleştiri aldı. Görünen o ki sadece hayranlar değil, oyuncular da biraz bu durumdan sıkılmış. Son üçlemede Finn karakterini canlandıran John Boyega, Star Wars yapımlarında bir daha rol almak gibi bir planı olmadığını söyledi. Hatta direkt olarak "Hayır, teşekkürler. hayatıma devam ediyorum." dedi.
     
    The Mandalorian ile az da olsa insanlara umut veren Star Wars, umuyoruz ki bundan sonra tekrar, bilim kurgunun en önemli isimlerinden biri olduğunu bizlere hatırlatır. 
     








  • Ne güzel zaten boş bir karakterdi.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Rogue One dışında bir tane güzel film sunamadı Disney. Rogue One ise 1-2 klişe dışında gerçekten çok kaliteliydi.(Örnek olarak ana karakterimizin Ölüm Yıldızının baş tasarımcısının kızı olması) Mandalorian dizisi de güzel başladı. Baby Yoda ile popülerlik kazandı ama kabul edelim vasat bir diziydi. Herkes Baby Yoda'yı o kadar sevdi ki kimse bok atmak istemiyor.
  • Clone Wars ve Mandalorian bu konuda iyiydi. O tarz devam etmeliler.
  • Tamam da adamın suçu ne ki de bezdirdiler hayattan. Adam sadece bir oyuncu. Ne yapacaktı kendisi mi yazıp çekecekti? Star Wars hayranları oyuncularla sürekli çatışma halinde. Önceden Anakinin küçüklüğünü oynayan çocuk ile Jar Jar Bings'i oynayan karaktere de baya laf etmişlerdi. Bende olsam böyle hayranların bulunduğu bir evrene geri dönmeyi geç hiç başlamazdım bile.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    Rogue One dışında bir tane güzel film sunamadı Disney. Rogue One ise 1-2 klişe dışında gerçekten çok kaliteliydi.(Örnek olarak ana karakterimizin Ölüm Yıldızının baş tasarımcısının kızı olması) Mandalorian dizisi de güzel başladı. Baby Yoda ile popülerlik kazandı ama kabul edelim vasat bir diziydi. Herkes Baby Yoda'yı o kadar sevdi ki kimse bok atmak istemiyor.


    The Mandalorian vasat ise diğer SW Yapımları çöp, leş. Mandalorian özellikle ilk bölüm ve üçüncü bölümü çok çok iyiydi diğerleri ise iyi sadece.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.