Şimdi Ara

Söylentiye Göre Anakin Skywalker, Obi-Wan Dizisinde Olacak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
38
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Disney+'ın da erişime açılması ile birlikte Disney, birçok Star Wars yapımı yapmaya başladı. Bunların arasında en çok ilgi çeken ve en önemlilerinden biri olan yapım da Obi-Wan dizisi.
     
    Şimdilik ne yazık ki dizi ile ilgili pek fazla bilgi yok. Ancak çıkan son söylentiye göre Star Wars'un prequel bölümlerinde Anakin Skywalker'ı canlandıran Hayden Christensen dizide bulanacak. Hatta bir görünüp gidecek şeklinde de değil, düzenli bir şekilde dizide olacak. 
     
    Bu haberin sadece söylentiden ibaret olduğunu hatırlatmak dışında, bu tarz bir söylentinin Star Wars'un son üçlemesinin her filminde ortaya çıktığını da hatırlatayım. Obi-Wan dizisinin 2022 yılında yayınlanması bekleniyor.
     
    Normalde bu haberin bu yıl Star Wars etkinliğinde duyurulması bekleniyormuş, ancak etkinlik iptal edildiği için duyuru ertelenmiş. Eğer doğruysa yakın bir zamanda duyuru mutlaka yapılacaktır.
     








  • UMARIM DOĞRUDUR

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Oğlum bundan daha iyisi an anakin skyWalker aynı kim canlandıracak ki daha
  • Son üçlemenin son filminde Hayden Christensen, Anakin/Darth Vader rolüne geri dönüp bazı sahneler çekmiş aslında fakat bunlar nedense Kathleen Kennedy tarafından filmden kesilmiş. Hatta Hayden serzenişte bulunmuştu, beni sahnelerimi kesmek için mi filme dahil ettiniz diye.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.