Şimdi Ara

Valorant Vitality European Open Turnuvasının Şampiyonu G2 Esports Oldu!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
26
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  •  
         Team Vitality elektronik spor organizasyonunun IGNITION SERIES kapsamında çevrimiçi olarak düzenlediği Valorant turnuvası Vitality European Open tamamlandı. Turnuvanın şampiyonu G2 Esports oldu.
     
         Turnuvanın ilk etabı 5 Temmuz tarihinde 256 takımının katıldığı açık elemeler ile başladı. Açık elemeleri başarıyla tamamlayan 8 takım turnuvaya katılma hakkı kazandı. Turnuvaya katılan 8 takımın arasında 2 Türk takımı Apexis ve breadHUNTERS yer aldı.
     
     
         Takımlar A ve B grubu olarak 4'erli ikiye ayrıldı. Grup etabında oynanan toplam 3 karşılaşmanın ardından 1. ve 2. olarak sıralamaya giren; G2 Esports, FABRIKEN, Prodigy ve PartyParrots, Playoff etabına yükseldi. Playoff'larda PartyParrots ile eşleşen G2, rakibini 2-1 mağlup edip üst tura yükseldi. Üst turda B grubu birincisi Prodigy ile karşı karşıya gelen G2, 3 maçlık seri sonucunda 2-0 galibiyet elde etti ve büyük finale yükseldi.
     
         Büyük finalde alt gruptan yükselen Prodigy ile tekrar karşı karşıya gelen G2, Ascent haritasında 13-7, Split haritasında 13-8 galibiyet elde ederek Vitality European Open turnuvasının şampiyonu oldu.
     
    Valorant Vitality European Open Turnuvasının Sıralaması
     
    1. G2 Esports
    2. Prodigy
    3. FABRIKEN
    4. PartyParrots
    5-6. need more DM, Bonk
    7-8. Apexis, breadHUNTERS 
     








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.