Şimdi Ara

PUBG'nin 8.1 Güncellemesi Yenilenmiş Sanhok Haritasını ve Ganimet Kamyonunu Getirecek

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
35
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • PUBG Corporation, PlayerUnknown's Battlegrounds'ın versiyon 8.1 güncellemesinin 15 Temmuz'da test sunucularında, 22 Temmuz'da tüm oyuncular için yayınlanacağını duyurdu.
     
    Güncelleme yenilenmiş Sanhok haritasını oyuna getirecek. Sanhok daha iyi görünmesi, daha iyi performans göstermesi için ve daha dengeli bir oynanış sunması için baştan aşağı yenilenmiş olarak karşımıza çıkacak.
     
    Güncelleme ayrıca yeni özellik Ganimet Kamyonu'nu oyuna ekleyecek. Ganimet Kamyonu, oyunculara riskli de olsa ek bir teçhizat toplama imkanı veren yepyeni bir özellik. Kamyonlar adanın etrafındaki birkaç garajdan birinde belirecek, yol boyunca ilerler ve oyuncuların saldırmaları için imkan tanıyacak. Kamyonu yok edecek kadar ısrarcı oyuncular, eklentileri eklenmiş özel kozmetikli silahlar dahil olmak üzere daha büyük bir silah ve teçhizat hazinesi ile ödüllendirilecek.
     
    Bunların yanı sıra çok sayıda iyileştirme, düzenlenme ve düzeltme bulunuyor. 
     
     
    Sanhok haritasının yenilenen bölgeleri:
     
     
     
     
     
     
     
     








  • %100 cpu hatası düzeltilmişmi ondan haber versinler. hileye, bota zaten razıyız ama oyun hiç çalışmıyor ki... 1 yıldır %100 cpu hatası yüzünden oynayamıyoruz ne anladık bu işten, oyun bedava olsa için yanmaz tam fiyat verip aldık zamanında almaz olaydık. ayrıca haritaların eski halini sevenler ne yapacak? belki adam eski tip haritayı çok sevdi o yüzden para verdi, ee şimdi sen o haritayı değiştirdiğin zaman bu adamı dolandırmış oluyorsun benim gözümde.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.