Şimdi Ara

Watch Dogs: Legion'da Jacob Frye'ın Soyundan Gelen Bir Karakter Olarak Oynayabileceksiniz

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
86
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Watch Dogs: Legion'da bir MI6 ajanından güçlü bir sokak dövüşçüsüne, harika bir bilgisayar korsanından yasa dışı bir sokak yarışçısına, yükselişte olan yıldız bir futbolcudan göze pek çarpmayan yaşlı bir teyzeye kadar Londra nüfusundaki herhangi birini ekibinize katıp kontrol edebileceksiniz.
     
    Kontrol edebileceğiniz karakterlerden biri de Sandra Cassidy. Profesyonel tetikçi olan Sandra Cassidy, Assassin's Creed: Syndicate ana karakterleri Jacob Frye ve Evie Frye'ın soyundan geliyor. 
     
    Watch Dogs: Legion 29 Ekim'de PlayStation 4, Xbox One, Epic Games Store, Uplay ve Stadia için çıkacak. PlayStation 5 ile Xbox Series X'e de çok yakında gelecek.








  • Bu herkese dönüşme olayı tamamen görev icabı olacak bence. Mesela gizlice içeri sızmalı görevde oyun sana diyecek ki git yaşlı bir teyze bul yoldan. Böylece içeri daha rahat girebileceğiz.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: teknovoice

    Bu herkese dönüşme olayı tamamen görev icabı olacak bence. Mesela gizlice içeri sızmalı görevde oyun sana diyecek ki git yaşlı bir teyze bul yoldan. Böylece içeri daha rahat girebileceğiz.


    Sen ne bekliyordun ki ? Ayriyetten büyük ihtimal normalde'de istediğimiz kişi arasında geçiş yapabileceğiz ancak çeşitlilik görevlere yaklaşıma olanak sağlayacak,çeşitlilik amaç yani.
  • Çeşitlilik olacak ancak duygusal olarak herhangi bir karaktere bağlanamayacağız. Hatta hikâyeye gereken önemi de veremeyeceğiz. Karakterle bağ kurmadan etkili bir hikâye tadacağımızı düşünmüyorum. Oyun eğlenceli olsa bile Watch Dogs serisinden beklentim bu değildi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Crew 2 gibi her şeyi koyalım derken koyulan her şeyi kalitesiz yapacaklar gibi duruyor.
  • cok haklısın.
    FH4 oynamaya basladıgımdan berı Crew 2 nın yuzune bakmaz oldum.
    aralarında cok buyuk kalıte farkı var.
  • Şu oyunu yapmak yerine Watch Dogs 1 deki hikayeyi elden geçirip daha kaliteli bi şekilde devam etselerdi zaten üçleme olucakdı sonra vaz geçip farklı şeyler denemeye başladılar beklentim çok büyük bakalım ne olacak.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.