Şimdi Ara

Resident Evil Village %60 Oranında Tamamlanmış

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
98
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Capcom'dan Tsuyoshi Kanda ve Pete Fabiano, Famitsu dergisi ile gerçekleştirdiği röportajda, Resident Evil serisinin sekizinci büyük devam oyunu Resident Evil Village'dan yeni bilgiler paylaştı.
     
    Belirtilene göre oyun planlama aşaması dahil olmak üzere üç buçuk yıldan beri geliştiriliyor ve oyunun şu anda yaklaşık olarak %60'ı tamamlanmış.
     
    Resident Evil Village, Ethan Winters'ın hikayesini sonuçlandıracak ve bir önceki oyunda olduğu gibi birinci şahıs perspektifini kullanacak.
     
    "FPS (Birinci şahıs nişancı) ve OTS (Omuz üstü) kamera açılarının ikisinin de avantajları var fakat FPS'nin daha derin ve sürükleyici bir deneyime imkan sağladığını düşünüyoruz. Resident Evil 7 Biohazard'a kıyasla ne gibi değişiklikler içerdiği hakkında yorum yapamayız fakat Resident Evil Village'da FPS'nin büyük ölçüde geliştiğini söyleyebiliriz."
     
    PlayStation 4 ve Xbox One versiyonlarının geliştirme süreci sırasında teknik yetersizlikten dolayı iptal edildiği de doğrulandı. AestheticGamer aka Dusk Golem oyunun neden mevcut nesil konsollara gelmeyeceğini buradaki haberde açıklamıştı.
     
    Resident Evil Village 2021'de PlayStation 5, Xbox Series X ve PC için çıkacak. Oyunla ilgili ilk detaylara ve duyuru fragmanına buradaki haberden göz atabilirsiniz.








  • karakter on numara..
  • Bak ciddiyim şakasına demiyorum az kalmışken Chris abimize az biraz sponsor vs ile steroid verin. Lavuk o omuzun iki katı genişliğe sahipti yapmayın bunu ona. ha bide RE2 sonrası 3 oynadım Allah hepinizin bela.. Len o nasıl Nemesis? Mr.X'e kurban olam efendi efendi koşar adım kovalıyordu, bu edepsiz depar atıyor, roket atıyor, lav atıyor, roketten kaçıyor ööhöö hö!
  • RE7 çok beğenmiştim, buda efsane duruyor hadi bakalım.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • merakla bekliyorum. 7 çok güzeldi.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Umarım süresi biraz daha uzun olur. Resident Evil 7 10 saat, 2 Remake 7 saat,3 remake ise 4 saatte bitiyordu. Capcom süreleri iyice kısalttı.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Boone

    Umarım süresi biraz daha uzun olur. Resident Evil 7 10 saat, 2 Remake 7 saat,3 remake ise 4 saatte bitiyordu. Capcom süreleri iyice kısalttı.


    Serinin en uzun oyunu bu olacakmış,yarı açık dünya çünkü oyun :)
  • Müthiş bir oyun olacak bu. Serinin ilk next gen oyunu olacağı için heyecanlıyım.
  • Dünya nın en gerilimli oyunları arasında ilk 10'a gier RE7.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aha capcom abimiz %60ni tamamlamis bekledigim bi oyun re8 zaten re serisunin hastasiyimdir ciktigi an alicam re3 beni gercektende hayal kirikligina ugratti 250 lira verdigime pisman oldum ama bu oyun efsane olucak gelsin bakalim :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muti20 -- 3 Temmuz 2020; 19:7:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.