Şimdi Ara

Zula Kadınlar Ligi'nde 3. Hafta Karşılaşmaları Tamamlandı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
57
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  •  
         Türkiyenin ilk ve tek kadınlar ligi organizasyonu olan Zula Kadınlar Ligi’nde 3. hafta karşılaşmaları 27 - 28 Haziran tarihlerinde gerçekleşen mücadeleler ile tamamlandı. Üniversite sınavları nedeniyle karşılaşmalar 16:00’da oynandı.
     
     
         6. karşılaşmanın tamamlanmasıyla birlikte puan durumu da 4 ayrı gruba ayrılmış durumda. Ligin zirvesinde yer alan 18 puanlı ABB Aski Espor, ligin ikinciliği için büyük bir mücadele veren 13’er puanlı iki takım Gamers OF Future ile fastPay Wildcats, büyük bir sürpriz olmaz ise ligi 4. sırada tamamlayacak 6 puanlı Mod-Z ve son olarak ligin son sıralarına demir atmış 1’er puanlı Steel Tactics ile İstanbul Espor.
     
    ABB Aski Espor: Çıktığı 6 maçtan 6 galibiyet alan ABB Aski Espor, yenilmez bir takım olarak yoluna kayıpsız devam ediyor. En yakın takipçisiyle arasında 5 puan bulunan mavi beyazlı ekip tek başına liderlik koltuğunda oturuyor.

    Gamers Of Future: Averaj farkıyla ligde 2. sırada bulunan Gamers Of Future, 3. haftayı 6 puan alarak kayıpsız geçmeyi başardı.

    fastPay Wildcats: Ligin son sırasında yer alan 2 takımla karşılaşan Anadolu Parsları hata yapmadı ve 6 puan toplayarak ligin 2. sırası için takibini sürdürdü.

    Mod-Z: Haftayı 2 yenilgi ile kapatan Mod-Z, ligin zirvesinden bir hayli uzaklaşmış oldu. Evren savaşçılarındaki tek hedef ise 4. haftayı kayıpsız geçerek rakiplerinin puan kaybetmesini beklemek.

    Steel Tactics: Ligin 1 puanlı 2 takımından biri olan Steel Tactics, haritaların başlarında güzel oyunlar sergilese de son rauntlarda yaptıkları hatalar ile 2 yenilgi aldı.

    İstanbul Espor: Ligin son sırasına demir atan İstanbul Espor, bu hafta çıktığı 2 maçta toplamda sadece 9 raunt alabildi. 
     








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.