Şimdi Ara

Injustice: Gods Among Us Ultimate Edition PS Store, Xbox Store ve Steam'de Ücretsiz

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Warner Bros. Interactive Entertainment ve NetherRealm Studios'un 2013'te piyasaya sürdüğü dövüş oyunu Injustice: Gods Among Us'ın ultimate sürümü PlayStation 4, Xbox 360 (geriye uyumluluk ile Xbox One) ve PC'de ücretsiz oldu.
     
    Oyunu aşağıdaki bağlantılardan kütüphanenize ekleyebilirsiniz. 26 Haziran 9:59'a kadar ücretsiz dağıtılacak. Bu tarihten önce kütüphanenize eklerseniz sizde kalıyor. 
     
     
    Yeni bir hikaye sunan Injustice'te DC Comics'in ikonik kahramanları Batman, The Flash, Harley Quinn, Solomon Grundy, Superman, Wonder Woman ve daha birçok karakter devasa boyutlardaki epik savaşlarda karşı karşıya geliyor. Ultimate sürümü ek olarak altı yeni karakter, 30 yeni kaplama, 60 yeni S.T.A.R. Labs görevi içeriyor.








  • quote:

    Orjinalden alıntı: Scofield

    PS4 içinde ücretsiz oldu
    <a data-test="test" rel="nofollow" style="word-wrap: break-word; text-decoration: underline;" target="_blank" onclick="return dhExternalLinkRedirect(this)" href="/ExternalLinkRedirect?module=pgdcode&messageId=144133396&url=https://store.playstation.com/tr-tr/product/EP1018-CUSA00051_00-INJUSTICEULTIMAT" data-href="https://store.playstation.com/tr-tr/product/EP1018-CUSA00051_00-INJUSTICEULTIMAT">https://store.playstation.com/tr-tr/product/EP1018-CUSA00051_00-INJUSTICEULTIMAT</a>


    Sağ ol hocam.
  • Çok çok güzel bir oyundur. 2013 yapımı hani mekanikleri pek güdük ama hikayesi muazzam
  • PC için Steam üzerinden oyunu almıştım.
    İlk defa bugün indirip oynamaya zamanım oldu. Ancak oyun ilk gözüken "SİMGE" ekranı olan açılış ekranında kalıyor. Hiçbir şey olmuyor.
    İşletim sistemi Win 10...


    Injustice: Gods Among Us Ultimate Edition PS Store, Xbox Store ve Steam'de Ücretsiz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haviconi -- 9 Ağustos 2020; 21:9:14 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.