Şimdi Ara

Xbox Series X Akıllı Teslimat Özelliği Detaylandırıldı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  
    Microsoft, Xbox Series X'in (Akıllı Teslimat) Smart Delivery özelliğini detaylandırdı.

    İlk olarak bu özelliğin tanımı:

    Bu özellik, bir oyunu bir kez satın aldığınızda Xbox One'da veya Xbox Series X'te oynuyor olmanız fark etmeksizin doğru olan sürümü edinmenize imkan sağlar. Halo Infinite dahil olmak üzere tüm özel Xbox Game Studios oyunlarında bu özellik kullanılacak ve bu sayede oynamayı seçtiğiniz Xbox konsoluna en uygun olan sürümü oynamanız için bir oyunu yalnızca bir kez satın almanız yeterli olacak. Bu özelliği tüm geliştiriciler ve yayıncılar kullanabilir ve bunu önce Xbox One'da, daha sonra Xbox Series X'te çıkacak olan oyunlar için kullanmayı seçebilir.
     
    Microsoft üç farklı senaryo ile özelliği şöyle anlattı:
     
    Gears 5 – Eğer Gears 5'e sahipseniz veya Xbox Game Pass üzerinden oynuyorsanız Xbox Series X çıktığında ilk günden yeni nesil için özel optimize edilmiş versiyonunu ek ücret ödemeden indirebileceksiniz.

    Halo Infinite – Halo Infinite noel döneminde Xbox Series X ve Xbox One için çıktığında bir kez satın alarak iki versiyona da erişebileceksiniz. Örneğin evinizde salonunuzda Xbox Series X üzerinden; yatak odanızda ve ofisinizde Xbox One üzerinden oynayabileceksiniz.
     
    Cyberpunk 2077 – Bazı yeni ve mevcut oyunlar Xbox Series X çıktıktan sonra yeni nesil için özel optimize edilecek. Örneğin Cyberpunk 2077 Xbox One versiyonunu satın aldığınızda 17 Eylül itibarıyla oyunu oynayabileceksiniz. Noel döneminde Xbox Series X'in satın aldığınızda uyumluluk modu ile oyunu oynayabileceksiniz. Daha sonra CD Projekt RED Cyberpunk 2077'yi Xbox Series X için optimize edilmiştir versiyonunu yayınladığında bu versiyona da ücretsiz olarak erişebileceksiniz.
     
    Ayrıca Xbox One üzerinde kaydetmiş olduğunuz ilerleme Xbox Series X'e aktarılacak ve Xbox Game Pass oyunları da desteklenecek.
     
    Aşağıdaki listedeki oyunlar Xbox Series X için optimize edilmiş ve Akıllı Teslimat özelliğini destekliyor olacak. Konsol çıkana kadar ve çıktıktan sonra da bu listeye daha çok fazla oyun eklenecek.
     
    Assassin’s Creed Valhalla (Ubisoft)
    Call of the Sea (Raw Fury)
    Chorus (Deep Silver)
    Cyberpunk 2077 (CD Projekt RED)
    Destiny 2 (Bungie)
    DIRT 5 (Codemasters)
    Gears 5 (Microsoft)
    Halo Infinite (Microsoft)
    Metal: Hellslinger (Funcom)
    Scarlet Nexus (Bandai Namco)
    Second Extinction (Systemic Reaction)
    The Ascent (Circle Entertainment)
    Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 (Paradox Interactive)
    Yakuza: Like a Dragon (Sega)
     
    Akıllı Teslimat fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.








  • Microsoft o kadar iyi servisler getiriyor ki fiyatı belli olsa da şu konsolu bir alsak ya, muhteşem olacak sabırsızlanıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AEF248198 -- 15 Haziran 2020; 19:13:37 >
  • Bide para isteseydiniz hahahaha bu arada bu sistemin önceki nesillerde de olması lazımdı daha yeni ekleniyor olması korkunç. Demek ki önceden her jenerasyon geçişinde eski konsolunuz da sahip olduğunuz oyunları parayla tekrar satıyorlardı ha , niye oyuncuları buna tekrar zorlamıyorlar anlamadım. Microsoft oyuncuların gözüne gireceğim diye para kaybetmeyi alışkanlık haline getirdi, tabii bu durum Sony'e de vuruyor. Sony tekel kalsa burnunuzdan fitil fitil getirirdi ama yine iyisiniz Microsoft var Sonynin kazancını düşürüyor.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Rockstar'da biraz utanma olsa da GTA V'i de bu sisteme eklese bari.
  • Crossbuy özelligini ilk getiren Sony aslinda üstüne fazla düsmediler :)))

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Gel de destek verme !

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Kıskançlık yapmayın bu özelliği de eleştiriyorsanız kusura bakmayın ama ağır kıskanç veya fanboysunuz. MS geçtiğimiz nesildeki başarısızlığının acısını fena çıkaracak gibi.
  • Sony fanları bir yana müthiş bir özellik hele ki böyle jenerasyon geçişlerinde can kurtaran bir özellik helal olsun Microsoft.
  • İstisnasız tüm oyunlara gelse konsol aldıracak bir olay olur ancak ona ne Microsoft'un ne de Sony'nin gücünün yeteceğini sanmıyorum. Daha EA gibi Activision gibi firmalarımızın parasını alacağı keriz arkadaşlar çok.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • xbox'dan sony'i her türlü sıkıştıracak hamle tebrik ederim
  • Geriye uyumluluk varsa bu zorunlu olarak olacak zaten. Burda tek kritik nokta yeni nesile optimize edilmiş sürümlerin de bazı oyunlar için bu sisteme dahil olması

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Psn de benzer(Crossbuy) bir sistem yıllar öncesinde vardı desem, inanır mısınız? PS3 ve Vita için satın aldığınız oyunun PS4 versiyonuna ücretsiz ulaşabiliyordunuz. Bu oyunlar belli bir sayıyı geçemedi, umarım bunda da aynı kısırlık yaşanmaz.

    Nereden nereye Mici. Rekabet, iyidir iyi.
  • gamerasi kullanıcısına yanıt
    bilmiyodum hocam, keşke bu özellik devam edip dahada ön planda olsaydı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Hattori- -- 15 Haziran 2020; 22:10:19 >
  • Piyasa iyice kızışacağı için, benzer ya da farklı, ama müşteri lehine, yeni hizmetler görürüz diye düşünüyorum.
  • Next Gen bir konsolun exclusive bile olmayan çıkış oyunlarının Crossgen olmasına mı, sen onca dolar verip yenisini almışken öteki tarafta da bu crossgen oyunların yarısından daha düşük fiyatta bulunabilen ve 2013'de çıkmış, yani tam 7 senelik alette de çalışabilmesine mi muhteşem ve kıskanıyorsunuz deniyor ciddi ciddi anlayamadım ben.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dictattor -- 16 Haziran 2020; 1:52:50 >
  • Sony bitmiş...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Dictattor ağır fanboysun kıskanma git ötede oyna :)
  • Akıllı Teslimat özelliğini geç Oyun Oyun Ms efendin Oyun Ps na rakip seviyede kaliteli Oyunlar God of Wara bir rakip Last of Ous a bir rakip artık ağzımızın suyunu akıtacak seviyede Oyunlarla gelsin karşımıza.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • eğer microsoft geriye uyumluluk özelliğinin üzerinde bu kadar durmasa sony kesin geçen nesilde olduğu gibi bu nesilde de remastered adı altında oyunculardan parayı cukkalardı

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.