Şimdi Ara

Elite Dangerous'ın Yeni Genişlemesi Odyssey Duyuruldu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
68
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Geliştirici Frontier Developments, uzay simülasyonu oyunu Elite Dangerous'ın yeni genişleme paketi Odyssey'i duyurdu.

    2021'in başlarında PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak. 
     
    Odyssey içeriği:
     

    Komutan, iniş yap ve Elite Dangerous: Odyssey'de galaksiye izini bırak. Yaya bir şekilde uzaktaki dünyaları keşfet ve bilinen uzayın sınırını genişlet. Zamanın başlangıcından beri dokunulmamış toprakları keşfederek sayısız eşsiz gezegene ilk ayak basan kişi ol. Elite Dangerous: Odyssey, seni gerçek bir öncü olmaya davet ediyor.
     
    Büyük Bir Adım
    Galaksiyi hiç olmadığı gibi gör. Büyüleyici, yeni bir teknolojiyle enerji sağlanan nefes kesici gezegenlere ayak bas, unutulmaz manzaraların üzerinden yükselen güneşlerin tadını çıkar, karakolları ve yerleşimleri keşfet ve sınırsız bir özgürlükle dolaş. 
     
    Kendi Yolunu Çiz
    Çeşitli kontratları al ve diplomasiden ticarete, ölümcül gizliliğe ve topyekun savaşa kadar çeşitli şekillerde tarzına uygun bir şekilde oyna. Aklını başından alacak çeşitlilikte ortamlar, hedefler ve NPC'ler sonsuz görev çeşitliliği ve neredeyse sonsuz miktarda içerik sunuyor.
     
    Ekibini Kur
    Tüm galaksiye yayılmış sosyal merkezler, Komutanların bir sonraki hamlelerini planlamaları için ideal yerlerdir. İttifak kur, hizmetlerden faydalan ve hatta gıptayla bakılan Mühendislerden uzmanlık desteği al. Herkese açık olan bu karakollar, oyun tarzını kusursuz hale getirmek için silah ve ekipman elde etmene ve bunları yükseltmene yardımcı olur. 
     
    Çarpışma Küresi
    Heyecanlı birinci şahıs çarpışmaları deneyimle, karakterini bir sürü silah ve ekipmanla donat ve Komutanlar, SRV'ler ve Uzay Gemilerinin bir araya geldiği çok katmanlı, derin, taktiksel bir ortamda ustalaşmak için takım arkadaşlarınla iş birliği yap. 

     
    Duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.








  • oynamak istediğim bir oyun ama oynarken başım dönüyor motion sickness den muzdaribim

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Sonunda gemi dışına yaya olarak çıkıyoruz galiba



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wassuplaying -- 3 Haziran 2020; 18:44:1 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Bir kaç aydır ara vermiştim. Sc de takılıyorduk. Ama ne takılma. Sürekli takılma yani. Hatalar dan ne bir görev yapılabiliyor ne tam anlamıyla zevk alabiliyorsun. Ancak Sc nin yegane silahı fps modu atmosferi bambaşka bir boyuta taşıyordu bu net.. Şimdi fps modu ELite e geliyor ve eğerki gemileride Sc deki gibi detaylı iç yapılarıyla sunarlar ise geçmiş olsun SC ye....
  • Donatn kullanıcısına yanıt
    sc nın yıllardır beceremedıgını frontıer yavas yavas basarıyor en azından stabıl olarak sunuyor ınsanlara.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: einhander

    sc nın yıllardır beceremedıgını frontıer yavas yavas basarıyor en azından stabıl olarak sunuyor ınsanlara.
    SC nin dehası fps modu ve buna bağlı olarak elbetteki gezilebilir binalar, gemiler vs. Bu durum açıkçası içerik yoksunu dahi olsa Sc yi oynanabilir kılıyordu.
    Elite de Corvette alabilmek için gereken parayı madencilikle aylarca uğraşarak elde ettim.Sonra rütbemin yetersiz olduğunu gördüm bi o kadar daha uğraşmam gerektiğini gördüm, tüm bu geçen zamanı sayfalarca farklı oyun dinamiği , farklı birçok görev vs eşiliğinde yazabilirim hepside çok keyifliydi. Özetle Elite in içeriği Sc ye oranla 100 kat daha fazlaydı. Ancak şahıs kontrolü olmaması maalesef tüm bu güzelliği perdeliyordu. Fps modunun gelişiyle Elite bu perdeyi de kaldıracak. Ve en önemlisi dediğiniz gibi stabil olması.. SC de dün duyurulmadı sonuçta , ancak açın bakın son sürümde hala koltukların üzerinde ayakta! bekleyen yapay zeka karakterler mevcut. Sc nin daha çok yolu var maalesef.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.